Wednesday, April 09, 2014

132

Vandaag in het ziekenhuis, dachten we ineens na hoe vaak Chiel op de lokomat heeft getraind. En hoe vaak ik dus naast hem heb gezeten sinds hij revalideert in het Kowloon Hospital.


Ik probeerde net het even na te kijken wanneer we nou precies zijn begonnen in het Kowloon Hospital met revalideren maar dat is een beetje moeilijk. Chiel heeft tijdens zijn opnames in het Queen Elisabeth en in het Kowloon Hospital natuurlijk al fysio gekregen waar ik niet bij was. En toen hij werd ontslagen uit het Kowloon Hospital werd hij met de invalide taxi 3 keer per week naar fysio gebracht op de afdeling. Alleen toen mocht ik daar niet bij zijn.

Ik weet wel dat Chiel op 3 mei 2013 voor de allereerste keer op de lokomat machine is gegaan. Als je op de datum klikt kan je het verhaal terug lezen. Dat is dus 11 maanden geleden. Zeg even voor het gemak dat een maand 4 weken heeft = 44 weken en dan 3 keer per week naar de fysio = 132 keer! Jammer dat je hier geen asia miles mee kan sparen ;-)

132 Keer. Klinkt onwerkelijk. En nog steeds heeft niemand het erover dat we moeten afbouwen of dat  dat hij niet meer op de lokomat mag trainen of dat de fysio terug gebracht moet worden of zelfs helemaal stopt. Ze gaan gewoon door waar ze mee bezig waren!

Vandaag ging de training heel goed! Het piepertje wat Chiel op zijn been krijgt geplakt, stimuleert hem enorm. Hij voelt ook dat hij steeds meer kracht krijgt! En na 25 minuten trainen is hij dan ook helemaal op. Hij is nou aan het bijkomen op het werk...


2 comments:

Mickey said...

Dikke kus. Dus. Voor jullie allebei!
Xxxx

Arlene said...

Wat dat aangaat heb je "geluk " bij een ongeluk dat je in Hongkong zit zolang had men hier dit niet toegestaan of willen vergoeden,dan had je het allang zelf mogen uitzoeken

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails