Monday, April 21, 2014

Paasweekend

We merken niet zo veel van de Pasen. Geen Urbi at Orbi, geen paaseitjes, geen paasontbijt met roomboter en kaas. T'is niet anders. Maar we hebben wel een lang weekend vrij!Gisteren hebben we, Chiel, Jos en ik, de nieuwe dochter van Bram en Kamilla bewonderd. 6 Weekjes oud is Anais nu. We hadden afgesproken in het Renaissance Harbor View Hotel op HK Island om daar te gaan dimsummen. Heerlijk gegeten en weer bijgepraat.


Ze hebben trieste en drukke weken meegemaakt na de geboorte van Anais. Net na de geboorte is Bram geopereerd aan zijn rug. Kamilla zei dat hij plat op de grond lag tijdens de bevalling vanwege de pijn in zijn rug. En nadat haar moeder op kraamvisite was geweest voor 2 weken, is ze thuis in Singapore overleden in haar slaap. Ze was net terug uit Hong Kong... Omdat Kamilla's familie moslim is, was de begrafenis ook gelijk de volgende dag. Bram kon niet mee omdat hij net geopereerd was, en Kamilla heeft haar dochter thuis bij het kindermeisje gelaten en Dani meegenomen naar Singapore. Heel erg triest.

Onze gezamenlijke maaltijd was dan ook de eerste maaltijd die ze buitenshuis hadden na alle ellende. Het was weer net als vanouds. Gezellig en genoeg te bepraten met hier en daar een emotioneel moment. De avond hiervoor, hoorden we van Jos dat Irma's opa die nacht is overleden. Jos vliegt nu vanavond gelijk weer terug naar NL voor de begrafenis. Hij eet eerst bij ons thuis mee voordat hij naar het vliegveld vertrekt.

Wij hebben vandaag een beetje aangerommeld. Ik heb het huis eens goed schoon gemaakt, en Chiel heeft de hele dag gesport. Daar had hij weer eens tijd voor.

En morgen komt er een Nederlandse delegatie op bezoek die op doorreis is van Nederland naar Nieuw Zeeland. Ze gaan met 10 man sterk naar een bruiloft. Ze zijn 1 dagje in Hong Kong en ik kreeg de vraag of ik ze misschien iets van Hong Kong wilde laten zien. Het zijn vriendinnetjes van Deborah!
Dus morgenochtend sta ik om 7 uur op het vliegveld. Kompleet met bordje waar de naam op staat!

1 comment:

Arlene said...

He wat een narigheid allemaal fijn dat jullie op zulke momenten er toch een beetje kunnen zijn voor elkaar!
Dus je gaat gids spelen in Hongkong nou veel plezier!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails