Sunday, April 27, 2014

ABC-tje

Gisteren aten we thuis. En niet zo maar thuis, nee, er werd gekookt voor ons! Jesse en Mabel boden aan om bij ons thuis een maaltijd te koken. Ik hoefde niets te doen, alleen maar de keuken ter beschikking stellen en af en toe roepen waar ze iets konden vinden.


Nou weet ik toevallig dat Jesse best een pasta maaltijd kan klaar maken. Maar ik weet ook dat Mabel niet echt een keuken prinsesje is. Daar waren ze samen ook al een paar keer achter gekomen en een tijdje geleden hadden ze op internet de oplossing gevonden!Ze hadden namelijk een website gevonden waarbij je iedere 2 weken kan kiezen uit 5 verschillende menu's. Alles is vers en je wordt stap voor stap aan de hand meegenomen via een foldertje, om je eten klaar te maken. Heel gemakkelijk, heel gezond en wie weet leer je er ook nog van! Je besteld online, je betaald online, en de tassen met ingrediënten worden thuis bezorgd.


Het begint echt zo: Verwarm de oven voor. Pak een pan. Doe het gas aan. Gooi A er in, voeg B toe, roer 2 minuten, strooi C erin, enz enz.  Alles is voor-gesneden en afgewogen voor het aantal personen en in doosjes verpakt. Op elk doosje of zakje staat een letter. En als je nou maar doet wat in de folder staat, dan kan het niet anders, dan dat je een perfecte maaltijd op tafel hebt staan. Je kan zelfs drinken en desserts erbij bestellen! En bijkomend voordeel is dat je geen afval hebt of te veel hebt gekocht.


Gisteren aten we champignons soep vooraf, lamsrollade met geroosterde groenten, vers gemaakte gebonden jus, mintsaus en sla. Alles bij elkaar duurde het een uurtje en het was super lekker! Echt perfect!


2 comments:

Arlene said...

Moeten ze hier ook gaan verkopen dan word ik ook nog eens een top chef ;)

simone said...

Lekker om eens op deze manier te worden verwend!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails