Tuesday, March 17, 2015

58 rondjes

En toen was het alweer dinsdag. De tijd vliegt echt voorbij.

Van het weekend hebben we weer als vanouds gegeten met Jesse en Jos. Het gebeurt niet meer zo vaak dat we allemaal tegelijk op dezelfde plek te vinden zijn. Vrijdag aten we nog alleen met Jos en zaterdagavond aten we gezellig met z'n viertjes. En waar kan je dat beter doen dan bij Annie! Heerlijk aan de sateetjes!


Op die avond waren Jos en Jesse aan het praten over de F1 die in Melbourne op zondag zou plaatsvinden. Met tijdsverschil zou dat voor ons neerkomen op zondagmiddag 1 uur. Nou zegt het ons niet zoveel, dat racen. Persoonlijk vind ik er geen moer aan maar ach, de mannen vinden het geweldig (niet die van mij trouwens. Die vind er ook geen moer aan) en we zagen al dat het live werd uitgezonden op een zender die we toevallig op tv hebben. Dus afgesproken dat ze het kwamen kijken bij ons, met pannenkoeken als lunch.

De pannenkoeken waren op en toen zaten we er klaar voor. Laat maar gebeuren! En dan zit je dus 58 rondjes, ik herhaal 58 rondjes (!) te kijken naar race auto's die bestuurd worden door mannetjes met te veel testosteron! Ik kan je zeggen dat die 58 rondjes er werkelijk 58 te veel zijn. Het enige leuke was dat de zoon van Verstappen meedeed maar die viel natuurlijk halverwege uit. Jammer de pammer.


De rest van de dag hebben we alleen maar gehangen op de bank en 's avonds hebben we de restjes van de lunch gegeten dus om 5 uur zat ik al in het joggingpak op de bank. Berry en Dennis waren wel in town dit weekend maar die hadden hun eigen plan getrokken en daar hoefden wij niet bij te zijn. Lekker. We hoefden nergens meer heen.


Chiel en ik hebben wel op zaterdag en op zondag hardgelopen en gefietst op de boulevard! Dat is zo geweldig! Samen weer vroeg opstaan en gaan sporten. Ik was nog wel even ongerust omdat ik Chiel, die al een stuk voor mij uit aan het fietsen was, op een gegeven moment niet meer zag. De angst sloeg me om het hart. Waar is die nou?! En toen zag ik hem samen met Jesse aankomen uit een richting waar ik hem niet had verwacht. Gelukkig niets aan de hand maar ik was wel even van slag. Ik mag dan een kort lontje hebben maar die man van mij kan super eigenwijs zijn. Ik was al bang dat hij naar de ICC was gefietst... Maar lang kan je niet boos blijven...zeker niet als je hem later die dag op een krukje naast zijn fiets ziet zitten in de bijkeuken...


Chiel is lekker bezig met Berry en Dennis die in HK zijn. Hij gaat morgen naar China met Berry voor 1 dag en Chiel blijft dan nog een dag extra. Ik ga niet mee. Ik blijf hier in HK en ga fijn mijn eigen dingen doen.

En ik ben vandaag naar de kapper geweest! Jippie! Het zit weer een beetje ;-)


2 comments:

simone said...

Dat wilde ik net nog zeggen, ben je bij de kapper geweest, zit inderdaad hartstikke mooi!!

Arlene said...

U ziet er tip top uit! Lekker he een dagje bankhangen is op zijn tijd ook fijn!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails