Tuesday, March 24, 2015

Rugpijn

We hebben een heerlijk weekend gehad. Even geen emails en telefoontjes. Daar was Chiel wel aan toe. Raar eigenlijk; soms heb je dat gevoel. Het gaat goed voor weken achtereen en soms ben je er wel klaar mee. Het duurt nooit lang maar het weekend kwam precies op het juiste moment. 


Vrijdagavond hebben we frietjes gegeten met z'n allen bij wooloomooloo. Zaterdag hebben we de bbq aangestoken en zondag zijn we naar de film geweest en een hotdog gegeten op onze heerlijke ligstoel. Het was een super weekend. 


Ik had die zondag al last van mijn rug. Of eigenlijk de s.i.gewrichten. Heb daar wel vaker last van maar die zondag had ik al wel door dat het deze keer wel hardnekkig was. 

En inderdaad, maandag kon ik bijna mijn bed niet uitkomen. Chiel is voor het eerst alleen naar fysio gegaan. Ik zou alleen maar mezelf in de weg zitten als ik zou meegaan. Volgens Chiel werd ik gemist in het ziekenhuis. Iedereen vroeg waar ik was en nadat hij het had uit gelegd kreeg ik de beterschap wensen van iedereen! Toch lief. 


En onze Leena was maandag jarig! Ze is alweer 2 jaar geworden. Ze wordt al groot. En het gaat zo snel! Ze heeft een poppenhuis gekregen van Remy en Rachida, en volgens mij was ze daar helemaal blij mee! 


Vandaag is Chiel naar Shenzhen vertrokken. Hij blijft daar t/m donderdag. Ik ben thuis gebleven. Lekker op de bank met een rug die geen kant op wil. Alles staat om me heen dus ik red me wel. 

Hopelijk gaat het gauw beter. Ik vind het maar niets. 

2 comments:

Arlene said...

Doe maar even kalm aan en Chiel is gelukkig zover dat hij zich kan redden!
Beterschap en dikke kus

Vanessa said...

Wat een gaaf evenement, Ans. Wellicht iets voor 2016. Eerst maar eens die berg op!
Groeten,
Vanes

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails