Monday, June 22, 2015

Uitslag

We konden precies tussen de tropische regenbuien door naar het ziekenhuis komen. Gelukkig wel want als je staat te wachten op een taxi tijdens de regen dan kan je het wel vergeten. Dan zijn alle taxi's bezet.

Eddy vertelde Chiel wat er uit het assessment was gekomen. Zijn kracht is inderdaad goed toegenomen. Dit heeft alles te maken met het doorzettingsvermogen van Chiel. Fietsen, sporten, het duizend keer opstaan van de bank, noem het allemaal maar op. Het enige wat nog achterblijft is vooral zijn linker enkel. Die doet nog weinig tot niets en daardoor is Chiel's balans nog instabiel. En die stabiliteit heeft hij nodig om normaal zijn voet te kunnen gebruiken. Vandaar ook nog die klapvoet. Eddy vond wel dat er iets beweging in de enkel zat dus hij zei 'that's why you can't walk...YET..like you should' Niet slecht dus want volgens Eddy gaat hij nog wel normaal lopen! Het kost alleen tijd. Nou, daar weten we alles van. Tijd...

Deze week beginnen we ook weer met 2 keer fysio. Op de maandagmorgen en vrijdagmorgen. Dan begint hij die dagen pas om 10 uur 's ochtends. Jammer dan, het is niet anders. Hij begint in ieder geval later met een goede reden. En als ik echt ga muggenziften dan heeft hij nog duizenden uren te goed van het werk als je alles meetelt wat hij doet buiten werktijd om of in de vakantie of in het weekend.

Ook kregen we weer oefeningen mee naar huis. Onze gang wordt Chiel's oefen gebied waar hij moet lopen en dan dingen moet aantikken om zijn balans beter te krijgen.

1 comment:

Arlene said...

Fijn te horen dat er dus nog steeds vooruitgang is en als Eddy zegt dat Chiel weer goed kan gaan lopen dan moet je daar maar alle vertrouwen in hebben want tot nu toe heeft Eddy steeds gelijk gekregen toch?
En dat later beginnen mag toch geen probleem zijn? Hij werkt zich normaliter uit de naad dus ..........
Sterkte met alles en dikke kus XXX

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails