Friday, May 27, 2016

Bob de Bouwer

Het mooie weer komt eraan en dus dacht Linn 'effe' een tuinsetje te bestellen online voor op haar dak terras. Ik had haar al 2 stoeltjes en een tafeltje gegeven die bij ons in de tuin stonden en overduidelijk overtallig waren. Maar zo'n lounge setje zag ze wel zitten. Dus hup besteld en binnen een paar dagen zou het afgeleverd worden. En inderdaad, het stond bij haar al gauw thuis...als bouwpakket!


Ze kreeg het er spaans benauwd van. Allemaal schroefjes, stukken bank die in elkaar gezet moesten worden dus besloten Chiel en ik naar haar toe te gaan om de boel 'effe' in elkaar te zetten. Ik moet zeggen dat als ik zelf dat in elkaar zou moeten zetten, het zweet me ook uit zou breken.

Eergisteren was het eindelijk droog en konden we 's avonds na het eten richting Boven Leeuwen gaan. Er stond wel een windje maar ach, het was in ieder geval droog. Nou we hebben af gezien. Het was koud!! En dat pak bestond uit van die dingen die je met een imbus sleuteltje in elkaar moest zetten.Chiel ging zitten en Linn en ik brachten alles naar hem toe. Hij keek op de bouwtekening en wij priegelen met imbusjes en sleuteltjes. Als er echt kracht aan te pas moest komen dan gaven we Chiel vlug het sleuteltje in handen. Wat een pokkenwerk zeg! Maar het is gelukt! Ok, we waren verkleumd, spierpijn op plekken waar we het bestaan niet van wisten, maar het stond!

Het ziet er nu zo gezellig uit op haar dakterrasje! Schaapjes er om heen die gezellig staan te blaten, uitzicht over de weilanden, bloementjes in bakken en een pracht van een loungeset!

3 comments:

Arlene said...

Kijk Linn daar alleen al voor is het fijn dat Pa en Ma weer in de buurt zijn. En ach die spierpijn gaat wel weer over.Wat woont Linn trouwens mooi!

Mickey said...

Ziet er supergezellig uit!

Simone said...

Looking good Linn....veel plezier ervan

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails