Thursday, May 19, 2016

De dierentuin


Afgelopen zaterdag zijn we met z'n allen naar het Ouwehands Dierenpark gegaan in Rhenen. Natuurlijk begon het te regenen maar dat duurde niet lang. En dat na weken mooi en zonnig weer!
Enfin, we hadden er zin in.


Eerst even een parkeerkaart kopen voor 7 euro! Goedemorgen! Ik wou nog zeggen tegen de dames en heren parkeerwachten, 'ok, we betalen dan wel 7 freaking euro maar gelukkig is er dan ook beveiliging'. Toen had ik de achterkant van het bonnetje nog niet gelezen... Eigenlijk absurd. Je betaalt 7 euro en krijgt daar niets voor. Ja een plek midden in het bos. En het ergste was dat toen we weg liepen van de auto we langs parkeerplaatsen kwamen die vol in het zicht stonden, dus minder gevaar voor inbreken en die gratis waren! En toen we later die middag om 3 uur weg gingen, stond er geen enkele parkeerwacht meer! Ik begrijp daar helemaal niets van.


 

We hadden er allemaal zin in. De ienieminie dames lagen heerlijk in hun bedje en Leena vond het super om met z'n allen naar de dierentuin te gaan. Helaas werd ze even later zo ziek als een klein hondje. Het kwam er overal uit, had geen zin meer om iets te doen behalve dan een tripje in de trein en we hebben dat stukje dierentuin tot op het laatste hoekje, helemaal gezien. Aan de rest kwamen we niet meer toe.


Want behalve Leena, zag ook Rachida er niet al te best uit. Ze dacht dat ze misschien iets verkeerd hadden gegeten die dag ervoor...Dus hup met z'n allen weer de auto in en terug naar Druten. Leena en Rachida gingen linea recta het bed in en we zagen ze niet meer tot de volgende dag half 10. En de rest bleef lasagna eten.


Leena en Rachida zagen er beter uit. Er zat dan ook niets meer in hun maagjes maar nu zag Remy er slecht uit. Ook hij ging weer terug naar bed. Koud, misselijk, rommelende maag. De enige die nog blij was bleek Jasmijn. Aan het eind van die middag zijn ze toch maar naar huis gegaan. Er is geen plek beter dan thuis als je niet lekker bent.


En toen ging het fout hier bij ons. Allebei last van de maag. Koud, misselijk. Die nacht hebben Chiel en ik heel veel tijd doorgebracht op de wc. Bleh. Sinds gisteren voelen we ons iets beter en vandaag is Chiel weer aan het werk gegaan. Hij dacht eerst nog eergisteren te gaan werken maar nadat hij onder de douche vandaan was gekomen ging hij gelijk weer het bed in. Ik denk dat we allebei 95% van de dag hebben geslapen. Kan me niet meer herinneren wanneer ik me zo ziek heb gevoeld.


Gisteren kregen we onze nieuwe bank eindelijk binnen! Jippie! Een week eerder dan verwacht maar daar hoor je ons niet over klagen. Oude bank weer gesleept naar de openhaard ruimte, nieuwe bank die ietsjes groter uitviel dan we hadden verwacht in de huiskamer gezet, kast weer weg gesleept omdat het anders niet paste, Leena's hoekje kleiner gemaakt omdat de kast ergens heen moest, poef weg gesleept en die staat te wachten op z'n nieuwe adresje, gestofzuigd en gedweild, kortom we zijn er weer!2 comments:

Simone said...

Achhh wat jammer dat zo'n gezellige dag een beetje in het water is gevallen en dat jullie bijna allemaal geveld waren door een naargeestige virus!!! Fijn dat iedereen zich weer wat beter voelt en wat is jullie bank prachtig!!!

Arlene said...

Wat een toestand weer,iedereen ziek en misselijk. Gelukkig nu weer allemaal op de been.Wel herkenbaar van vroeger,altijd wel een kleintje ziek net als je gezellig weg wil!Je huisje gaat er weer helemaal gepimpt uit zien zus!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails