Wednesday, October 26, 2005

Gemis

Deze week ben ik niet helemaal in mijn goede doen. Ik voel me lamlendig. De zon schijnt wel maar het doet me niets. Slapen lukt niet goed. Ik val pas laat in slaap en de volgende morgen voel ik me brak. Logisch natuurlijk.

Ik denk dat het tijd word dat ik weer eens richting NL ga. Naar mijn kinderen. Ik mis ze vreselijk...

We bellen en mailen wel maar ik moet ze nodig vasthouden. Gelukkig heb ik al een vlucht geboekt naar NL op 17 december. Jippie. Ik blijf een hele maand dan. Chiel komt een paar dagen later en hij gaat ook eerder terug. Werk.

Vandaag heb ik alle kerstkadootjes die ik al gekocht had, ingepakt en ze liggen klaar om op te sturen naar Druten. Heerlijk. Dan is het net of ze toch al een beetje hier zijn.

Maar goed, nog even doorbijten. Alles zal goed komen. Ik kan de dagen al aftellen maar ik mis ze alleen nu heel erg... Da's alles.

2 comments:

Anonymous said...

Hoi Ansje , kan me best voorstellen hoe je je voelt.Het is eerst hectisch geweest toen kwam Monique en nu zit je alweer een poosje zonder vertrouwde mensen om je heen,behalve Chiel natuurlijk.Dan ga je ze weer missen en gelukkig is het nu af te tellen, nog zoveel nachtjes slapen en dan.....
Sterkte meisje en hou je goed!
Arlene

Anonymous said...

Hey Muppet,

Inderdaad, je mag nu aftellen hoor!! Nog ff en dan kan je ze smoren in moederliefde tot ze tegenspartelen!!! Hou je taai

dikke knuf
Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails