Sunday, March 12, 2006

Allemaal heel erg bedankt

Chiel en ik vonden het super gezellig en hardstikke leuk om iedereen te zien afgelopen zaterdag.

We zijn ons bewust dat het geen traditioneel trouwfeest was en juist daarom willen we iedereen heel erg bedanken voor hun aanwezigheid. En dat jullie hebben volgehouden ondanks het feit dat de afzuiginstallatie niet optimaal werkte en dat de geluidsinstallatie juist te goed werkte!

Remy, Ben, Linn en Martijn, jullie ook heel erg bedankt voor de gezellige avond! En ook bedankt voor het optreden. Ik heb vernomen dat sommige mensen hun gehoorapparaatje neer beneden hebben moeten afstemmen maar wij vonden het erg leuk dat jullie er moeite voor hebben gedaan.

Yvon en Mari jullie ook bedankt. Jullie hebben veel werk verricht achter onze rug. Ik had geen idee wat ons te wachten zou staan maar we vonden het super. Heel knap dat je alles geheim had gehouden en dat je de kids overal bij hebt betrokken!

En dan mijn familie. Ik weet hoe moeilijk het is om de familie te mobiliseren en toch waren jullie er allemaal. Chiel en ik willen jullie ook heel erg bedanken dat jullie de moeite hebben genomen om te komen. Dikke kus!

En alle vrienden, collega's, ex-collega's hardstikke bedankt dat jullie er waren. We vonden het heel gezellig en nogmaals bedankt voor de supercadeau's!

En dan nog dit... we gaan het cadeaugeld goed besteden. Zodra ik terug ben in HongKong gaan we een digitale spiegelreflex camera kopen. Dit wilden we al heel lang en nu gaat het gebeuren. We hebben dan voor altijd een aandenken aan onze 25 jarige trouwdag.

5 comments:

Anonymous said...

Lieve Ans en Chiel, het was erg gezellig en ach zo oud zijn we toch nog niet dat we een goede rap niet kunnen waarderen!Leuk om al die oude bekenden ook weer eens te zien!Vooral Don hij is niets veranderd nog even gezellig!
Ik heb de gemaakte foto's via je gmail opgestuurd en Don mocht je dit lezen en je wil ook de foto's zet dat je mailadres even op de site van Ans!
Nogmaals ik heb genoten!
Arlene

miss honeybee said...

Hoi Arlene, dat doet me goed om te horen dat ik nog hippe zussen heb! Ik heb alleen geen gmail-adres zou je de foto's kunnen sturen naar mijn hotmail-adres? Ik ben erg benieuwd!

Anonymous said...

He Muppets, wat was het onwijs gezellie, gisteravond. Leuk hoor om Gaby en Ruud weer te zien en alle andere "ouwe getrouwe" vrienden. Ach en de rap was leuk, en je moet maar bedenken, gerookt vlees gaat veel langer mee.!!

Kus en tot gauw

Simone en de klan.

P.S. Chiel alvast een goeie reis a.s. dinsdag!!

Anonymous said...

Today is the day!!!!!!!!!!

We hebben jullie al genoeg gefeliciteerd natuurlijk, maar nu voor de allerlaatste keer.

Gefeliciteerd, vandaag 25 jaar geleden stapte jullie in het huwelijksbootje. Na mooie cruises, stormen op zee en alles wat je op zo'n bootje mee kan maken, zijn jullie hier aangekomen... Vaar vooral op deze voet verder, dan kan het allleen nog maar mooier worden. Met natuurlijk hier en en daar een piepklein stormpie. Maar dat kan de pret niet drukken. Wees vooral trots op jullie zelf en die drie mooie koters Remi Ben en Linn.

Bedankt voor de leuke avond en Chiel een hele goeie reis terug en wie weet weer tot gauw?!

Heel veel liefs
Monique, Femi & Kayode

Anonymous said...

Lieve Ans en Chiel, van harte proficiat vandaag. Keep the love alive en dan komen jullie er wel. Het was een erg gezellig feest, heb het hartstikke leuk gevonden.
Chiel goede reis back en in ieder geval tot van de zomer bij jullie thuis. Ans jou spreek ik gauw weer.
Liefs en groetjes,Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails