Tuesday, March 28, 2006

Zo daar ben ik weer. Ik moet hier in NL ook de pc delen met Linn. Logisch want zij heeft heel wat werkstukken te maken voor haar studie.

Afgelopen vrijdag ben ik samen Linn, Yvon en Lody naar Simone geweest in Leiderdorp. Het was heel gezellig en we hebben lekker geshopt. Zo erg zelfs dat we 3 keer bij hetzelfde tassenwinkeltje naar binnen gingen. De dame achter de toonbank heeft een prima dag gedraaid qua omzet want we bleven maar kopen.
Vlak voor we naar Simone's huis gingen kwma Deborah ook nog even langs in de stad. Toen nog koffie gedronken en daarna echt terug naar huis. Lekker gegeten en weer terug naar het land van Maas en Waal.

Zondag ben ik naar Arlene geweest. Ik zou in eerste instantie Gerda ontmoeten. Een vriendinnetje van, ik durf het bijna niet te zeggen, zo'n 30 jaar geleden! Helaas moest zij de hele middag aan de bar staan van de tennisvereniging dus ik heb haar niet gezien. Volgende keer beter. Ik heb lekker gegeten bij Arlene en we hebben nog even een rondje Nunspeet gedaan. Ik herken het niet meer terug. Er is heel wat veranderd daar.

De rest van de week ben ik druk geweest met de keuken verven en boodschappen doen. Hoort er natuurlijk ook bij. Mijn plan was om nog heel veel mensen te bezoeken maar de tijd gaat zo snel voorbij! Er zitten niet genoeg uren in een dag helaas.

Natuurlijk heb ik ook nog met Chiel gesproken. Gisteren moest hij al om 5 uur 's ochtends naar Shenzhen om vandaar het vliegtuig te nemen naar Shanghai. Vliegtuig vertraging, vlucht ging niet door, ander vliegtuig genomen en al met al om middernacht weer terug in HongKong. Drukke en lange dagen dus.

Straks ga ik maar eens op de bank zitten. Niets doen. Lijkt me ook lekker.

1 comment:

Anonymous said...

Hoi Ans, ik vond het ook erg gezellig!
Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails