Monday, March 06, 2006

Veilig aangekomen

Dat is effe wennen, dat koude weer, regen, hagel en sneeuw. Maar we zijn er weer! Lekker weer thuis in het oude vertrouwde Druten.

Gisteren zijn we geland (prima landing trouwens waarvoor mijn hartelijke dank!) een uurtje eerder dan gepland om 17.20, de koffers stonden al op de band toen wij er aan kwamen, bij de douane stonden 3 mensen voor ons, de auto stond ook al klaar dus rond 18.15 reden we al weg bij Schiphol. Ging allemaal zeer voorspoedig.

Aangekomen in Druten zijn Chiel en ik eerst langs de snackbar gereden voor een frietje met en een kroket. Heerlijk.
En thuis stonden Remy, Ben, Linn en Martijn op ons te wachten. Ze hadden hun best gedaan om het huis opgeruimd te hebben. Er stond een bosje bloemen, flesje wijn en een zaterdag AD klaar voor ons. Heel lief.

Chiel en ik zijn nu alleen snipverkouden. We proestten, snuiven en hoesten wat af. Nou ja, wat maakt het uit. We zijn weer thuis!

3 comments:

Anonymous said...

welcome home lieverds, fijn dat jullie er weer zijn en wat is het heerlijk om ongegeneerd lekker lang te kunnen telefoneren. Alleen het weer werkt niet echt mee, die sneeuw, het moet nu gewoon voorjaar zijn. Sterkte met de verkoudheid en anders veel vitamine C. Jullie kunnen zaterdag niet ziek zijn!!
liefs en knuf van Lody

Anonymous said...

Hey guppies, fijn dat jullie ongedeerd en op tijd geland zijn!!
Inderdaad kunnen jullie zaterdag niet ziek zijn hoor!! Dan maar de Drutense Aphotheek plunderen!!
Oh op dit moment vallen er weer fijn hagelstenen en het onweert, geweldig he??

XX
Simone

Anonymous said...

Welkom thuis!En geniet er van, ik zal maar niets zeggen over verkoudheid en/of griep want ik loop zelf ook te sniffen en snuiven maar....paracetamol,hete thee met antigrippine moeten het werk doen want zaterdag moeten we feest vieren! Tot dan!
Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails