Monday, March 20, 2006

Druk!

Zo dit was een druk weekendje! Heel gezellig maar druk.
Gisteravond ben ik naar Tilburg gegaan. Alle oude vrienden weer ontmoet op de Africanight. Lekker dansen en gezellig beppen met Monique en Femi. Het was zo gezellig dat ik pas om 4 uur 's nachts op mijn bedje lag.

Nou was dat op zich niet erg maar vanmiddag om 12 uur stonden Yvon en Mari alweer met de auto voor. We zouden gaan wandelen met de honden in de Drunense Duinen. Het was hardstikke druk met mensen en honden. Het mooie weer deed iedereen naar buiten gaan.
Op de parkeerplaats aangekomen was het nog even wachten op de "rest". Dat bleken nog 7 andere honden te zijn van het formaat "lomp en groot"!
We hebben een flinke wandeling gemaakt en toen ik thuis kwam was ik erg blij mijn bankje helemaal voor mij alleen te hebben.

O ja ik heb Chiel ook nog even gesproken. Gisteren was de bruiloft van Hallie, de secretaresse van de office in Shenzhen. Hij zou daar samen met Paul naar toe gaan. Zo'n anderhalf uur in de taxi China in. Ik weet niet de preciese ervaringen van Chiel maar het bleek dat zij de eregasten op de bruiloft waren. Veel eten en veel drinken. En nog meer drinken. Ben benieuwd!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails