Saturday, March 18, 2006

Het nest uitgevlogen...

Remy is vandaag het huis uit gegaan.

Gadver... Ik weet dat het zo hoort en ik weet dat juist ik geen recht van spreken heb maar toch voelt het vreemd. Remy zelf had het vandaag zo nu en dan ook even te kwaad. Eindelijk gebeurt dan wat hij al heel lang wilde en naar uitkeek maar dan is het toch even slikken.

De hele week hebben we op en neer gereden tussen Ikea en zijn flatje. Dat moest ook wel want mijn Lupo "lijkt groter dan die is". Het flatje ziet er gezellig uit. Een echte vrijgezellen flat. Alles heel praktisch en het doel was: Woongemak met zo weinig mogelijk spullen. Nou dat is gelukt!

Al met al heeft de Lupo het goed gedaan maar vandaag lukte het even niet. Remy's fiets moest mee naar Utrecht. Tja dan houdt het op.
Gelukkig kwam daar als reddende engel Mari de bocht omzeilen met zijn Laguna en toen kon de fiets en nog veel meer mee naar Utrecht.

Op dit moment zijn Remy en Ben weer onderweg naar Utrecht. Ze halen eerst Jorg nog op in Afferden en dan gaan zijn laatste spullen en Remy zelf onderweg naar zijn nieuwe flatje.

Volgende week gaan we met z'n allen op bezoek bij Remy. Met wat geraniums onder de arm. Dan zit hij met recht achter de geraniums op 3 hoog achter!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails