Saturday, April 15, 2006

He he, daar ben ik weer!

Hallo allemaal! Na veel pijn en moeite ben ik eindelijk in staat om een berichtje op het weblog te zetten.

4 april ben ik terug gevlogen naar HK. Voorspoedige vlucht gehad en niets aan het handje.
(Ze hadden wel van de KLM de vlucht 1 uur vroeger gepland dus toen ik aankwam op Schiphol met Yvon en Linn, vervolgens de koffer moest herinpakken omdat ik 5 kilo(!) te veel bij me had, moest ik rennen om in te boarden waardoor ik niet eens goed afscheid kon nemen! Dat vond ik echt shit!)
Chiel stond te wachten en we zijn naar huis gegaan. Nog lekker gegeten en toen naar bed. Het was 9.30 uur 's avonds en ik was kapot. Zo'n vlucht kost meer energie dan je denkt.

De volgende morgen stond ik op met pijn in m'n onderrug en mijn been voelde ik niet meer. Ik dacht nog gaat wel over dus wij op naar de Starbucks. Halverwege had ik zo'n pijn dat de tranen over de wangetjes rolden. Chiel heeft me zo goed en zo kwaad als het ging weer terug naar huis getild, daar ben ik op de bank gaan liggen/zitten/hangen/staan. Het deed vreselijk veel pijn.

's Nachts onder de douche om de pijn te verzachten, gehuild, geschreeuwd, liggen, zitten, staan enz. enz. maar niets hielp. Dit heeft zo'n 8 dagen geduurd. Ik ben naar de kliniek geweest, daar heb ik medicijnen gekregen en een brace voor mijn knie maar met rust moet het weg gaan.

Toen ik eindelijk zover was dat ik wel 4 minuutjes kon zitten wilde ik een stukje schrijven op het weblog maar toen hield de computer ermee op! En 1 dag later de telefoon van Chiel. Heel fijn.
Vandaag is er een nieuwe hard disc geinstalleerd maar moet verder alles weer opnieuw op de pc gezet worden. Je begrijpt wel hoe blij we allebei waren de afgelopen week. Chiel kon niets qua werk en ik kon ook niets!

Ik zit nu nog met een brace om mijn knie, mijn rug doet nog steeds pijn alhoewel minder dan vorige week, mijn been is nog steeds niet 100% dus slapen lukt ook niet. In ieder geval weten jullie waarom ik niets kon laten horen vanuit HK. Mailtjes heb ik nog niet kunnen beantwoorden
maar dat doe ik zo snel mogelijk. Ook de foto's zal ik weer laten zien zodra ik Picassa weer op de PC heb staan.

In ieder geval een dikke kus voor iedereen en tot mailens! Liefs Ans

5 comments:

Anonymous said...

He meissie wat een toestanden,maar ben blij dat ik je weer terug zag op je blog,maakte me al zorgen!
Maar....wat is het dan?Een soort verdraaide knie,lage hernia of weten ze het niet? Komt het van de lange vlucht? Nou ja,gelukkig wordt de pijn minder en ik hoop dat je snel opknapt.Veel succes met het herstarten van de PC!
Liefs en sterkte,Arlene

Anonymous said...

Had al gehoord van de pc......die dingen zijn heel leuk, zolang ze werken ;-))
Maar ga jij wel oppassen met je rug en je knie, dit is al de 2e keer dat je er zo'n last van hebt.
Niet te lang mee blijven lopen hoor, als je het vertrouwd gewoon weer terug naar de kliniek!!
Heel veel sterkte!!

Liefs, Mari en Yvon

Anonymous said...

Beterschap en veel sterkte, hoop dat je gauw opknapt.Liefs Cor en Andree

Anonymous said...

Tjonge zeg, dat klinkt niet goed! Ik wou dat ik je ergens mee kan helpen, maar je zit helaas iets te ver weg. Nou meis luister goed naar je lichaam en doe vooral rustig aan.

Heeeeeeeeel veel beterschap en een dikke knuffel

Liefs Monique & family

Anonymous said...

Lieve Ans,

Ben blij weer eens iets te lezen, maakte me al zorgen.
Niet al te goed nieuws zeg, laat je maar eens goed checken als je pijn blijft houden!
Ik hoop dat je snel weer de oude bent en weer lekker uit de band kan springen. Ik vond het super dat we nog geluncht hebben en voelde me zeer vereerd!!
Heel veel liefs van Sandie (en ook van Manfred)

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails