Sunday, April 16, 2006

Vrolijk Pasen!

We hebben het hier niet zo in de gaten maar het is paaszondag vandaag. Straks gaan we een stukje lopen. Kijken of het gaat met het beentje. Ik vlieg zo'n beetje tegen de muren op, kan geen tv meer zien. Ik wil naar buiten!!!!

Voor onze trouwdag hebben we van Irma en Jos een aquarium met 2 visjes gekregen vorige week. Helemaal super. Compleet met plastic molen! Helaas waren de visjes binnen 2 dagen allebei naar de vissenhemel gezwommen en toen stond er een leeg aquarium op tafel. Das niet leuk dus...

Dus Chiel en ik naar Mongkok. Naar de goldfishmarket. Heerlijk om weer buiten te lopen en een frisse neus te halen. Nou we hebben 2 scheetjes van "blowfish-goudvisjes" gevonden en nadat ik ze zelf mocht vangen, onder de arm meegenomen naar huis. Het ging hardstikke goed met mijn been dus ik wilde eigenlijk nog niet naar huis.

Ik heb Irma en Jos gebeld of ze zin hadden in dimsum en afgesproken ze in het restaurant te ontmoeten.
Irma had vorige week een paar keer eten gekookt voor mij. Chiel was niet thuis voor 12 uur 's nachts en ik kon niet lopen. Tafeltje Dekje kwam rond 7 uur aan de deur en ik heb heerlijke curry en pasta gekregen. Heel lekker!
Nu konden wij ze trakteren op dimsum. Het was wel niet zelf gemaakt maar des al niet te min ook lekker. We kregen belachelijk veel en aan de kommetjes verschillende soep kwam geen einde! Daarna nog even wat gedronken en nu zijn we thuis.

De visjes voelen zich al helemaal thuis en ze vladderen wat heen en weer in het tankje. Nu nog namen verzinnen... Heeft iemand een idee?

2 comments:

Anonymous said...

Nou jullie ook een fijne Pasen!

Je boft maar met zo'n buurvrouw, lekker hoor!Maar wel rustig aan blijven doen he?! We zijn blij om te horen , dat het weer een beetje beter gaat.

Ik heb nog aan je gedacht afgelopen nacht tijdens de Africa Night, want de vorige maand was je er ook. Wat gaat de tijd toch snel......

Nou meis, hopelijk loop je binnenkort weer als een kievit....

Knuffel voor jullie beidjes

Monique

Anonymous said...

He gelukkig het gaat alweer beter met je en ik weet uit eigen ervaring dat het heel fijn is als er mensen om je heen zijn die je helpen als het echt nodig is!
Ik heb een idee voor de visjes, wat dacht je van Dim en Sum!
Bye Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails