Wednesday, April 19, 2006

"Vriendin"

Het was vandaag een mooie dag. Iets een briesje en de zon scheen volop. Rond de 30 graden dus echt terrasjes weer!

Met mijn been en rug gaat het iets beter dus ik ben maar even naar buiten gegaan. Het is zo zonde als je achter het raam op 27 hoog zit. Lekker bij Starbucks aan de koffie.

Toen ik aankwam schrok ik wel. Daar zat mijn grote "vriendin"! Help!

Ik moet even iets uitleggen denk ik. In de periode dat Arlene hier was, zaten we regelmatig bij Starbucks. Toen kwam er een vrouwtje aan slenteren en die ging gewoon bij ons aan tafel staan. Bemoeide zich overal mee. Ze zag er verwaarloosd uit, praatte met een dubbele tong en kwijlde ook nog. Brrr. Maar goed, we zijn de kwaadste niet dus als ze wat vroeg, gaven we antwoord. Toen begon ze over de kinderen te praten en ik denk dat ze gewoon om een praatje verlegen zat. Niet erg, maar sinds die tijd kom ik haar altijd tegen bij Starbucks! Ze vraagt alle aandacht op en van even lekker hangen met een bakje koffie komt helemaal niets. Dus als ik haar kan ontwijken dan doe ik dat gelijk!

Ze zag me al aankomen en ging er eens goed voor zitten. Ik zwaaide vriendelijk en liep(lees hinkte) gelijk de andere kant op. Nee, daar heb ik nu geen zin in. Dus in de taxi en dan maar naar de andere starbucks bij de ferry. Pff, daar kwam ik mooi van af.

Nee, het was een mooie dag vandaag!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails