Tuesday, April 25, 2006

Kapper

Na zo'n 2 weken op de bank te hebben gelegen vond ik het wel tijd om eens naar de kapper te gaan. Altijd leuk om jezelf eens te verwennen.

Ik ben hier al 2 keer eerder naar de kapper geweest bij "IL COPO" maar dat kostte een godsvermogen. Irma en Jos waren naar de "STYLIST" geweest en dat was goed bevallen en stukken goedkoper! Dus ik de stoute schoenen aan en opweg naar de kapper.

Ik denk dat ik rond half elf naar binnen stapte en ik kwam er klokslag twee weer uit! Het was wel lachen. Er staan denk ik zo'n 10 kappers klaar om de klanten te ontvangen en in de hele kapsalon zaten 2 klanten!! Maar ik moet toegeven dat ze alle aandacht aan je geven. En als je als kapper niets te doen hebt dan ga je het haar van een collega wassen, of je kijkt naar een chinese soap, of je besteld je noodle soup en dan ga je uitgebreid eten. In dit geval zaten er aan beide kanten van mij 2 hippe chinesen MET permanent voluit te smakken!!

Ik wilde mijn haar laten verfen en highlights en een deep lock treatment (mijn haar is hier kurkdroog!) en knippen. Dan komt er een mannetje met een calculator om je te laten zien hoeveel het gaat kosten en dan mag jij weer afdingen! Grappig he? Hij begon bij 580 HKD en uiteindelijk heb ik 500 HKD betaald.

Kijk verfen duurt altijd lang en dat weet ik, maar het wassen duurt op zich al een half uur en je valt gelijk in slaap. Dat komt ook omdat je niet zo'n wasbakrand achter in je nek hebt maar je ligt languit en lekker zacht! Ik schrok wakker toen ik waterspetters in mijn gezicht kreeg! En dan het knippen. Mijn hemel, het lijkt wel of ze per haar knippen. Maar eerlijk is eerlijk, het zit weer prima!

3 comments:

Anonymous said...

Ach ja, als je haar maar goed zit!
Krijgen we het nog te zien??
Arlene

Irma said...

hoi Ans,

je hebt het dus ook ervaren daar, relaxed he, die enorme zachte ligbedden, tien vingertjes die je hoofdhuid masseren en idd, ieder haartje wordt zorgvuldig geknipt. Duurt effe, maar dan heb je ook wat, toch?? ben benieuwd naar het resultaat, zie de foto op je site wel tegemoet...

ik zal je binnenkort hoop ik nog wel op msn zien, of telefonisch spreken, kunnen we effe bijkletsen..

Super dat jullie nog op de stand ( op de beurs) zijn geweest en gezellig een bakkie hebben gedaan..


groetjes Irma

Anonymous said...

t'is een hele belevenis zo te horen.
Ben toevallig gister zelf ook naar de kapper geweest, als model voor de dochter van Paulien, maarre zelfs als model stond ik binnen 3 kwartier weer buiten. Dus.........hier echt geen getrut, snelheid muss sein.!!

Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails