Monday, June 09, 2014

Ziek

Ik begrijp nu dat ik waarschijnlijk al een griepje onder de leden had toen we in Shenzhen waren. Bij thuiskomst heb ik alles neergegooid, ben op de bank gaan liggen en daar de eerste uren niet vanaf geweest. Chiel heeft zo goed en zo kwaad als het ging geprobeerd om voor mij te zorgen. Ik was echt vreselijk ziek...

Chiel is nog naar kantoor gegaan op woensdag en donderdag. En ik heb zo goed en zo kwaad als het ging, mezelf naar de Park'nShop gesleept om in ieder geval een paar blikken soep en brood te halen. Een mens moet toch wat eten. Maar het meest van de tijd heb ik doorgebracht in mijn hoekje van de bank. Lam.



Donderdagmiddag heb ik Chiel ontmoet in het Queen Elisabeth ziekenhuis. Chiel moest op controle bij de uroloog. En dat vinden we allebei super belangrijk dus met een hoofd vol paracetamol, liepen we (jazeker met de stok deze keer!) naar de poli. Om 3 uur was de afspraak en om half 4 stonden we weer buiten! Deze keer geen superlange wachttijden en zelfs bij de dokter ging het snel. Hoe gaat het? Goed? Mooi! Tot over 9 maanden dan weer! Terwijl we weer terug liepen van de poli naar de taxi, heb ik bij Starbucks gelijk worstenbroodjes en een salade gehaald dus het eten voor die avond was gelijk binnen.

's Avonds bleek dat Chiel waarschijnlijk niet ongeschonden uit de strijd zou komen. Ook hij voelde zich beroerd. Vrijdag is hij nog naar fysio en naar kantoor geweest maar toen hij thuis kwam, alleen deze keer want ik kon me echt niet bewegen, hebben we samen heel zielig op de bank gelegen. Doodziek.

Van de zaterdag en de zondag heb ik weinig meegekregen. Ik heb alleen maar geslapen en Chiel liep met kopjes citrosan en thee te slepen. Of liep hij steeds heen en weer in de keuken!



Vandaag gaat het met mij een stuk beter. Ik heb zelfs boodschappen gedaan. Chiel voelde zich vanmorgen nog erg appelig. Hij is wel naar kantoor gegaan maar hij heeft fysio afgezegd. Te gammel. Daar gaan we woensdag weer heen.

Enne, we zijn er klaar voor! Vrijdagnacht zitten we bij Mabel en Jesse op de bank. In het oranje!


4 comments:

Arlene said...

Zie het voor me,2 zielige zieke mensjes op de bank,gelukkig dat het nu wat beter gaat.Mooi Oranje shirts hebben jullie laten we hopen dat je ze vaak aan kan komende weken!

Mickey said...

he meis, wat vervelend allemaal, fijn dat jullie aan het opknappen zijn. Misschien (niet geheel ondenkbaar toch?!) waren jullie ook een ietjepietsje oververmoeid?!

wij zitten redelijk in hetzelfde tijdschema deze keer, voor t voetbal. Ik heb maar een oranje ruik aangeschaft. Zie je me zitten in mn eentje thuis op de bank, of met Jaap in zn nieuwe oranje polo?! Als we wat verder komen maar eens kijken of we een leuke bar ofzo kunnen vinden met meer oranje;-)
Dikke kus!!

Mickey said...

eh..**PRUIK** dus !!

Fiona Teeuw said...

Gelukkig heb je het ergste weer achter de rug. En heel veel voetbal kijkplezier toegewenst.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails