Tuesday, November 25, 2014

Dat was 'm weer

We zijn thuis. Zondagmorgen leverden we de sleutel in bij de balie van ons hotel en werden we weg gebracht naar het vliegveldje van Koh Samui.


Het waren 4 heerlijke dagen, die we vooral hebben ingevuld met niets doen. Alhoewel, Chiel heeft zich een ongeluk gewerkt in het zwembadje. We hadden oefeningen meegekregen van Eddy en ik had een tas vol met speelgoed meegenomen die Chiel kon gebruiken in het zwembad. Een bal, een opblaasbandje, twee dumbles die hij in het water kon gebruiken en een duikbril om te zien hoe zijn voeten stonden in het water.Het weer zat even niet zo mee. Nog steeds warm en heel erg klam. Ook heel veel regen. Voordeel is in de tropen dat die regenbuien met een kwartier weer ophouden, nadeel is dat alles opstoomt en het nog klammer wordt dan dat het was! Maar ach, we waren toch niet van plan om iets te gaan doen buiten het resort, dus het heeft onze vakantie niet verpest.We hebben voornamelijk in het zwembadje bij ons huisje gezeten, 3 keer per dag naar het restaurant gelopen en we hebben samen een heerlijke massage ondergaan. Zalig!Op het vliegveld heeft Chiel zelf alles gelopen. Hij wilde geen assistentie. En dat ging prima. Weer een stapje dichter bij 'normaal'.

Maar aan alles komt een eind en zo dus ook aan onze vakantie. Gisteren weer naar fysio en vandaag is Chiel alleen naar Shenzhen voor 2 dagen.

Ik ben weer begonnen met hardlopen. Ik had daar weer zin in. Dus maandagmorgen vroeg ben ik met Jos weer aan mijn 5 km schema begonnen. Het was echt lekker! Maar vandaag zit ik effe stuk qua spierpijn! Mijn hemel, vanaf mijn wenkbrauwen tot aan mijn grote teen doet alles zeer. Morgenochtend ga ik weer. Leuk!

En nu kunnen we weer gaan aftellen voor onze kerstvakantie. 17 December zijn we er weer! Yoehoe!!

1 comment:

Arlene said...

Heerlijk toch ook na alle spanningen om Andy en Chiel zijn harde werken,waren jullie hard aan toe!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails