Thursday, November 04, 2004

een avondje thuis

Chiel zit voor de buis. Ons cinemacenter MET karaokefunctie staat voluit te loeien. Hij kijkt een dvdtje.

Om de avonden hier door te komen, hebben we al heel wat dvdtjes aangeschaft. Het kost geen drol en zo hoeven we niet elke avond naar de chinese tv te kijken. Natuurlijk zijn de meesten, zo niet allemaal, gekopieerd. De kwaliteit laat soms te wensen over (opgenomen met een videocamera in de bioscoop, je hoort zelfs de mensen lachen!) maar over het algemeen zijn het leuke films. Zo zagen we gisteren "Ladder49" en nu "Borne Sopremacy".

We zitten samen eigenlijk uit te buiken. De maaltijd was iets groter uitgevallen dan verwacht. Wel lekker trouwens, zalm als voorgerecht en toen peking eend en dronkengarnalen! Erg lekker maar veel te veel! Net toen we dachten, "nou ik zit eigenlijk al vol" kwam de tweede ronde van de peking eend! Ik kon echt geen hap meer op toen Chiel om de rekening vroeg. Maar voordat we wegmochten moesten we eerst nog een soort van creme caramel met warme honing eten en daarna een halve watermeloen gevuld met appel, peer en mango!! Je begrijpt, we moeten ECHT uitbuiken.

Ik heb ook nog gebeld met de kids, yvon en daarna belde andy. Lekker hoor, gewoon effe kletsen. Hoorde van hun dat Theo van Gogh is doodgeschoten. Ongelovelijk...

Ik denk dat ik nu maar naast Chiel op de bank ga hangen, maar eerst even de airco op de slaapkamer aandoen. Het is nog steeds 26 graden en het is al 23.45!!

 



MSN Zoeken, voor duidelijke zoekresultaten! klik hier

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails