Saturday, November 13, 2004

Zenuwachtig!!

Ik ben een beetje zenuwachtig. Leuk zenuwachtig, zal ik maar zeggen. Nog een paar dagen en dan komen Yvon en Mari. Ik heb er echt zin in. Het is al een tijd geleden dat ik hun heb gezien. 2 maanden om precies te zijn!

Maandag komt Berry voor een paar dagen naar Shenzhen. Business natuurlijk. Maar des al niet te min wel gezellig om weer eens nederlands te spreken met een ander dan Chiel.

En vrijdag om 17.00 uur landt het vliegtuig van Yvon en Mari. We gaan ze natuurlijk ophalen in Hongkong.
Ik heb Yvon al gebeld met kledingadvies. "Geen synthetisch spul en geen warme kleren meenemen, hoor!", vertel ik haar. "Maar het is hier maar 7 graden, Ans. We hebben wel een jas aan als we naar het vliegveld gaan," antwoordt Yvon.
Oeps, das waar ook. In nederland is het al volop herfst. "Het heeft al gesneeuwd in Limburg", vertelt ze.

Das wel iets wat je snel vergeet. Het weer. Op de "koude dagen" is het hier 23 graden. Je ziet dan iedereen met jassen lopen en truien aan, terwijl Chiel en ik zo'n beetje weg smoren. Vandaag was het 31 graden met een briesje. Heerlijk weer al was het wel klam. Een terrasje in de schaduw was goed te doen. En dat hebben we dus maar gedaan.

Ja, ik heb er echt zin. Gezellig kletsen, verhalen over thuis en Druten. Heerlijk!
Ben ook erg benieuwd wat ze van China vinden. Ik denk dat ze wel een cultuur shok krijgen hier in Shenzhen. We zien wel.
Maar voorlopig heb ik heerlijke kriebels in de buik...


1 comment:

Anonymous said...

Ja, dat gevoel kennen wij, zenuwachtig dus. Eindelijk weer eens live contact en ach die temperatuur nemen we dan wel op de koop toe!!
Voor ons nog 4 nachtjes en voor jullie nog 5 nachtjes slapen, dan begint het avontuur!
We kunnen niet wachten tot het zover is.

Groetjes, en tot over een paar daagjes, mari en Yvon.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails