Tuesday, November 02, 2004

zomaar

De internetverbinding heeft weer kuren. Zo heb je een goede verbinding, en zo lukt het je niet eens een bericht te versturen via hotmail. Ik word er niet goed van.
 
Zo probeer ik al dagen 2 berichten te verwijderen van mijn weblog omdat ze er dubbel instaan en omdat de foto's niet bijgevoegd zijn. Schiet dus niet op. Ik heb vrijdag al een bericht verstuurd en die is nog steeds niet aangekomen. Ik begin dan te twijfelen of ik hem wel heb verstuurd, probeer hem dan nogmaals te versturen en dan staat hij er 2 keer op!
 
Nou ja...
 
Ik zit er vandaag een beetje door.
Krijg de kriebels van iedereen die me aan staat te staren. Soms wil ik gewoon mijn tong uitsteken of heel hard roepen "GET LOST" maar wat schiet je ermee op?
Niets dus. Ik mis iedereen zo erg, ik mis gewoon een kopje koffie drinken bij Yvon, ik mis gewoon boodschappen doen en anoniem op straat lopen, in mijn lupootje stappen en naar Rotterdam rijden, naar Monique gewoon lekker bijkletsen, weer eens dansen in Tilburg.
Ik mis de kinderen. Ik wil met ze eten, praten, ze wegbrengen naar weet-ik-waarheen, met ze opgekruld op de bank zitten en een film kijken, ik mis een frietje speciaal, ik mis mijn huis, ik mis Jimmy, lekker wandelen op de dijk, ik mis eigenlijk alles!!!!!
 
Wat wel een pluspunt is, is dat we gisteren de tickets hebben geboekt voor de kids! Ze komen 21 december en vertrekken 9 januari. Heerlijk. Kan niet wachten totdat ze er zijn.
Ik hoop dat Remy ook gauw een ticket boekt. Hij gaat na een bezoek aan ons in China door naar Australie samen met Jorg. Backpacken.
 
Wat ook pluspunten zijn is dat Yvon en Mari 19 november al komen! En dat Andy en Marry 24 januari komen! Genoeg om naar uit te zien maar nu lukt dat even niet.
 
Het zal morgen allemaal wel weer beter gaan...
 


MSN Zoeken, voor duidelijke zoekresultaten! klik hier

1 comment:

Anonymous said...

He Zus, mopper maar lekker even hoor! Kan me voorstellen dat de heimwee soms even om de hoek komt kijken en zeker als die chineesjes je allemaal zo aan staren krijg je er genoeg van.Maar je zegt het zelf er komen leuke dingen aan en je bent lekker samen met Chiel en daar heb je het toch voor gedaan!
Toch mag het best, even de balen van alles en wie weet even een potje janken!Kan opluchten.
Als het je helpt dan is het goed.
Ik mis je ook!
Liefs en big hug Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails