Tuesday, March 29, 2005

KUNG FU FILM

Afgelopen zondag liepen Chiel, Paul en ik richting de Peak. Leek ons leuk om Paul mee te nemen daarheen. Bing had een afspraak met een vriend dus hij ging niet mee.
Bij de tram aangekomen, die je naar de Peak brengt, bleek dat half Hongkong hetzelfde idee had. Tenminste 2 uur wachten voordat je in kan stappen. "Dan maar wat anders. Geen zin om in de rij te staan", was ons aller oordeel.
Wij dus richting de botanische tuin en dierentuin. Het weer was klam en warm, dus echt heerlijk om dan de berg op te lopen.
Het was een verrassing om te zien, hoe ongelovelijk mooi het was. En gratis! We liepen keurig het pad af om niets te hoeven missen. Vogels, Jaguar, aapjes in alle vormen en maten en 3 supergave Oeran Oetangs!
Daarna liepen we naar Hollywood road. En voordat we het wisten stonden we middenin een filmset waar een kung fu film werd opgenomen. Erg leuk om te zien. 10 in zwart geklede mannen, de boeven dus, in een achtervolging. Ramen sprongen uit elkaar, een hoop kabaal, en dat shot moest een paar keer over gedaan worden omdat die toeristen maar foto's bleven maken met flits! Het was echt lachen.
En het was trouwens niet onze schuld dat het shot over moest, want wij hebben foto's gemaakt zonder flits!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails