Wednesday, March 02, 2005

OK, Bye Bye!

Morgen gaan we weer naar China. Helaas is de vakantie alweer voorbij.
Je knipt echt 1 keer met je ogen en er is een maand om.
We hebben wel een heerlijke tijd gehad. Koud maar fijn!
We hebben een heleboel mensen bezocht en op bezoek gehad. Helaas hebben we niet iedereen kunnen bezoeken omdat we daar domweg geen tijd voor hadden. Ik denk dat we de afgelopen tijd zeker zo'n 2500 km gereden hebben hier in Nederland. De volgende keer gaan we in ieder geval de mensen bezoeken waar we deze keer helaas geen tijd meer voor hadden.

Als we straks in China aankomen dan krijgen we het super druk. Zaterdag is de overdracht van ons nieuwe appartement in Hongkong. Maandag de nieuwe collega opvangen die aankomt vanuit Nederland. Alles inpakken en het weekend erop verhuizen en ons oude appartement schoon opleveren. En dan moeten we alle meubels nog aanschaffen omdat het ongemeubileerd verhuurd wordt. Druk, druk, druk maar wel leuk.
Nou mensen, tot mailens maar weer en zoals Linn zou zeggen:"Okay, ByeBye!!"

3 comments:

Anonymous said...

Bye Bye Ans en Chiel, heb een goede, veilige vlucht en heel veel plezier met het inrichten van jullie appartement in Hongkong.

Vonden het fijn en gezellig jullie gezien te hebben,

Veel liefs en groeten,
"De Bommelaren".

Remy said...

Ik zie jullie in Hong Kong! Remy

Anonymous said...

Hoi Ans en Chiel, erg fijn jullie weer in levende lijve gezien te hebben.Nog last gehad van vertraging op Schiphol? Wij hebben nu echt winter - 19 vannacht maar oke we hadden nog wat tegoed!
Ik verheug me op een weerzien in juli!
Groetejs en liefs Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails