Sunday, March 27, 2005

Vrolijk Pasen!

Aangezien er in Hongkong weinig van Pasen te merken is, hadden Chiel en ik het idee opgevat om samen met Bing en Paul, toch iets van een paasweekend te vieren.
Zo gezegd, zo gedaan.
Paul moest zijn visum verlengen in Hongkong en zo konden wij deze dingen combineren. Gisterochtend zijn ze aangekomen, ingechecked in het hotel en daarna namen we ze op sleeptouw door Hongkong. Natuurlijk shoppen in Mongkok, naar de Boulevard of Stars, op de Star Ferry, eten in Lan Kwai Fung en swingen in Wanchai.
De mannen keken hun ogen uit. Er was zoveel "moois" te zien!
Straks halen we ze weer op uit het hotel en gaan we ergens brunchen en nog even wat sightseeing verrichten voordat ze weer richting Shenzhen gaan.
Namens iedereen een heel vrolijk Pasen en Simone een hele fijne verjaardag. Dikke kus van ons!

1 comment:

Anonymous said...

Hoi guppies,

Bedabkt voor de paaskaart en verjaardags wens; nou dat is wel uitgekomen hoor! Hartstikke gezellig veel vrienden en familie, Lody is nog geweest, andré en marry hebben gebeld en van Louky een mailtje; vreselijk verwend en erg laat geworden, vierden 't samen met deborah (2-4) van af 15.00 'smiddags om half een gingen de laatsten weg, maar oh het was erg gezellig, had ook een bijzonder lekker wit wijntje in huis gehaald en ik dacht why not, heeeel lekker allemaal. Heb trouwens ook erg genoten van je foto's ja die van de aapjes e.d. waren ook leuk maar dat andere wild was erg yummie... Vandaag nog lekker vrij, morgen weer aan de slag en zo vliegen de weken voorbij. Ben trouwens erg blij dat je het zo naar je zin hebt in Hong Kong...(merk je toch aan veel dingen hoor!!) Nou hele dikke pakkerd, ja ook voor jou Ans.(geintje)
Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails