Wednesday, March 23, 2005

Weer op het net!

Het heeft even geduurd maar ik ben weer op het net! We hadden een klein probleempje met onze broadband connection maar Chiel heeft het weer opgelost. Het heeft een paar dagen geduurd en het kostte wat vrije avonden, maar gelukkig doet hij het weer.
Je voelt je echt diep ongelukkig als je niet even op internet kan kijken, of kan skypen.

Hier gaat alles goed. We zijn het afgelopen weekend uit geweest en lekker wezen eten met wat vrienden. Dit keer was het in een arabisch eethuis compleet met buikdanseres. Erg leuk!

En afgelopen maandag kwam ik de rugby-spelers weer tegen in de stad. Deze keer liepen er toch een man of 4 op krukken rond. Zielig!

Gisteren ben ik een dagje met Chiel mee gegaan naar Shenzhen. Het was weer als vanouds. Voor Bing en Paul iets lekkers meegenomen, planten verzorgd op het balkon en hier en daar wat opgeruimd. Ook weer gegeten bij Hongking. Ze waren weer helemaal blij ons te zien. Toch leuk.

En vandaag lekker rond gelopen, koffie gedronken bij Starbucks, boodschappen gedaan en overhemden gestreken. "Nothing's changed".

3 comments:

Anonymous said...

Hoi Ans,
Misschien voor je toch leuk om te weten; het team van Fiji heeft de Rugby World Cup Sevens competitie in Hong Kong gewonnen. Nieuw Zealand werd in de finale met 29-19 verslagen.

Femi

Anonymous said...

Hi Ans en Chiel, nou Ans jij maakt nog wat mee, zo'n rugbyteam, hmmm
niet slecht.
Verder alles goed? Hier ook geen bijzonderheden te melden.
Liefs van Arlene

Anonymous said...

He Femi,
Ik vroeg me al af wie er gewonnen had! Wij konden de finale niet zien omdat we uit eten waren. Bedankt voor de update!!
Liefs Ans

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails