Sunday, February 05, 2006

Het gaat wat beter met m'n rugje. Gelukkig maar want ik ben het spuugzat. Als je last hebt van je rug dan merk je pas hoe vaak je de spieren in/ en rondom je rug gebruikt. Maar het gaat beter!

Gisteren hebben Chiel en ik een lion-dance gezien bij ons in het gebouw. Het management had er wel voor gezorgd dat niemand het kon vergeten dat het op zaterdag tussen 11 en 12 uur zou plaatsvinden. We hadden al 2 sms-jes gekregen, pamfletten in de lift en het personeel vertelde elke dag:"Don't forget the lion-dance!"

In het begin verstond ik het niet goed. Ik hoorde maar steeds:
"Don't forget the line-dance!" dus elke keer zei ik tegen de beste mensen:"Oh no I didn't forget but I don't like line-dancing, I need to buy cowboy-boots first, ha ha ha!"
Ik vond al dat ze mij zo gek aankeken, zo van "die spoort niet helemaal", en line-dancen bij het zwembad (?!) vond ik ook al zo'n rare plaats maar gistermorgen viel bij mij het kwartje! En het viel precies op tijd. Zo'n 2 minuten voordat de lions begonnen te dansen. "O nou snap ik het! Ze bedoelen Lion-dance en geen line-dance!"

2 comments:

Anonymous said...

Looking good,er is ook altijd wel wat te beleven bij jullie!
Line of lion lijkt zeker in china engels ook wel erg op elkaar!
Gelukkig dat het beter gaat met je rug!Nou niet meteen 4 dagen shoppen gaan inhalen he!
Groeten Arlene

Anonymous said...

Velly dificult ai that Engelish!!
Dit zul je dus nooit meer vergeten. Heel fijn dat het wat beter gaat met de rug, maar uitkijken dat je nu niks probeert te forceren hoor! (hier spreekt de expert)en anders gewoon even langs dokter wang of zo, die heeft dan misschien wel een of ander middeltje. Nou doei, doei Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails