Tuesday, February 14, 2006

Valentijn's dag

Dus daar hoort lekker eten bij, hadden wij zo gedacht!
Samen met een klant en Eelin hebben we heerlijk gegeten bij een balinees restaurant geheten Bebek Bengil oftewel in z'n engels Dirty Duck. Het was heerlijk.

Het restaurant was heel sfeervol ingericht met meubels en servies van Bali, op de 5e verdieping met een dakterras en midden in Wanchai. We zijn er al heel vaak langs gelopen maar nooit geweten dat er zo'n super restaurant zat.

En naar verhouding voor weinig want "ons nederlanders bin zunig". Een rijsttafel voor 4 tot 6 personen voor 90 eurootjes! Geen geld dus. En wij waren met z'n vieren en we hadden veel te veel eten. Eelin heeft morgen nog een heerlijk lunchpakketje voor op het werk er aan over gehouden.

Het servies wat ze daar gebruikten was helemaal top! Ik was er helemaal verliefd op! Robust met eendjes. Heel schattig. De theepot was in de vorm van een eend, echt super. Ik heb voor Marry nog geprobeerd om de theepot te kopen (ze spaart eenden) maar helaas. Komt echt uit Bali en ze kunnen ze niet verkopen. Maar ik heb wel een cocktail eend gescoord voor Marry!!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails