Monday, February 13, 2006

Wat eten we vandaag?

Vandaag eten we
Chicken curry korma met komkommer/appel salade en naan-brood!

recept voor de curry: kipfilet in blokjes, potje korma curry paste (mild) van Patak's, verse koriander, coconutmilk, ui

uitje snipperen en bakken, kip erbij, flinke schep van de paste erbij, even meebakken dan een beker water erbij, vuur laag, deksel op de pan en 20 minuten laten sudderen. Na 20 minuten een flinke schep van de dikke coconutmilk er door roeren, koriander fijn snijden en erover heen strooien.

recept voor de salade:
komkommer, 1 appel, 1 chilipeper (rood), cirtroen, olie, peper en zout en wat fijn gesneden koriander

komkommer in de lengte door 4 snijden. zaadjes eruit snijden en kleine blokjes snijden. Doe in een schaal. Appel niet schillen (voor de kleur en de vitamientjes) in partjes snijden, klokhuis eruit en in kleine blokjes. Voeg bij de komkommer. Chilipeper zonder zaadjes heel fijn snijden, erbij doen. Halve citroen uitpersen, wat olijfolie, peper en zout en koriander erover.

Naan in de oven warm maken en klaar is kees!

SMAKELIJK ETEN!

1 comment:

Anonymous said...

lekker, heb het recept meteen gekopieerd. dank je wel
alles verder goed met jullie? gaan over 2 weken naar de vs op vakantie. hoop dat jullie een fijne trouwdag hebben met familie en vrienden, groetjes andree en cor

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails