Monday, May 29, 2006

Erwtensoep

Nou zo lekker als het weer was voor het weekend, hoe triest het was in het weekend. Volgens mij is dat altijd en overal hetzelfde verhaal. Kijk je uit naar het weekend en wat krijg je? Regen! Wel 30 graden maar erg nat.

Nou ja.

Zaterdag hebben we een cook-out gehad bij Pim en Shumin in Discovery bay. Iedereen die uitgenodigd was, zou iets koken en als je geen Jamie Olivier bent dan zou je iets van drank meebrengen. Zo gezegd, zo gedaan.

Ik heb erwtensoep gemaakt. De spliterwten en bacon had ik meegenomen uit NL en vrijdag ben ik al aan de slag gegaan. De soep smaakt immers beter als hij 1 dag heeft gestaan! Ik had zelfs een vegetarische variant gemaakt. Al zeg ik het zelf, het was goed gelukt en viel ook prima in de smaak bij de chineze vrienden. (en nee Irma, dim en sum zwommen niet in de soep. Zij hadden weken geleden het loodje al gelegd, snik)

Het was erg gezellig en vooral heel lekker. Krab, garnalen, curry's, beef rendang, nasi, salades, kaas, chocolade cake en watermeloen met wodka stonden op tafel.

Rond 12 uur zijn we weer met de ferry naar central gegaan. (Maar eerst verdwaald in DB omdat we de achteruit gang hadden genomen, heel slim! Ook gegeven het feit dat Pim zowat in de ferry woont!) We hebben nog een sms-je naar Irma gestuurd vanaf de boot om haar te feliciteren voor haar verjaardag en toen naar Wanchai waar we Paul zouden ontmoeten.
Was ook heel gezellig en toen lagen we om 3 uur 's nachts op bed.

1 comment:

Anonymous said...

Zag er allemaal lekker en errug gezellig uit!! Hadden hier( lees belgiƫ ivm voetbaltoernooi Laurens)ook heel veel regen, was alleen maar 12 graden. Was goed voorbereid en had leuke licht blauwe (past tenminste bij m'n regenjack)met paisley dessin regenlaarzen gekocht en matching plu. Wel erg gezellig ook lekker ff er tussen uit. Helaas werden de mannen 9e of 11e was niet helemaal duidelijk, maar ach dat mocht de pret niet drukken. En gister meegedaan met het oud hollandse spelletje "KLOOTSCHIETEN" met een team 4-6 pers. met houten bal (=KLOOT) door park heen rennen als een halve zool en overal lopen waar je anders niet mag komen, om met zo min mogelijk worpen de finish te halen. Nou in onze poel werden we natuurlijk.....laatste 44 pnt. wel al minder dan vorig jaar. Geweldig!! Vreselijk gelachen en er hebben zich gelukkig net geen persoonlijke ongelukken voor gedaan. Scheelde echt maar een haartje van een apestaartje of ik had de kloot niet in de kruin van de boom gegooid maar op de kruin van de scheids. Had hoge waarde.

Nou groetjes en xxx uit Leiderdorp

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails