Friday, May 26, 2006

Het is weer vrijdag!

Het zonnetje schijnt, de temperatuur is rond de 30 graden dus prima om het weekend in te gaan. Van de week was de luchtvochtigheid zo hoog dat de straten nat waren maar het niet regende. Het was toen warm, klam en vervelend weer want al je kleren plakten aan je lijf. Nu gelukkig niet.

Chiel is nu naar een bespreking en daarna gaat hij nog even langs de accauntant. Hoort er ook bij. Dan gaan we rond 6 uur even langs bij Jos naar zijn kantoor kijken en daarna natuurlijk een drankje halen in Lan Kwai Fung.

Ik kreeg net een mailtje van Yvon. Ze zijn terug van een vakantie in Costa Rica. Ze hebben ongelovelijk genoten van alles en ze heeft prachtige foto's gemaild. Ik blijf het een raar idee vinden dat je in elk land een andere sfeer hebt, een ander landschap, een ander dieren aanbod en andere mentaliteit. Geweldig. Ik zal straks een paar foto's van haar vakantie op het net zetten. Zal ze leuk vinden.

En vandaag is Femi jarig! We zijn je niet vergeten hoor Femi. Het kadootje komt eraan en een kaart is als het goed is al aangekomen bij je! In ieder geval van harte gefeliciteerd en een dikke kus van ons!

2 comments:

Anonymous said...

Hoi,geniet maar van het mooie weer!Ook al is het wat klem,hier lijkt het wel herfst!Kou en nat en somber!Na 2 mooie weken moeten we het nu doen met dit ...weer!
En juist nu beginnen mensen BBQ etc.te organiseren,dat betekent dikke trui en warme sokken maar weer aan!
Groetjes,Arlene

Anonymous said...

Ans!
De ORANJE T-shirts zijn binnen hoor! Dankjewel, namens Berry, Harm, Janine en mijzelf!
Groetjes,
Chanou

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails