Sunday, May 14, 2006

Dagje uitwaaien

Vanmorgen zijn we op de boot gestapt naar Lamma. We wilden even iets anders en we vonden het ook leuk om Berry iets anders te laten zien dan wat hij gewend was hier in HongKong.
Gisteravond hebben we Jos ook nog gezien in Dusk till Down en hij had ook wel zin om lekker te gaan wandelen.

Dus na een bakkie bij Starbucks zijn we met z'n vieren naar de ferry gegaan die by the way nogal lekker deinde op de hoge golven, en op naar Lamma.

We hebben gewandeld, nog even bij het strand gezeten en toen de berg op. Maar aan het eind van het wandelpad wachten de enorme hoeveelheid Seafood restaurants ons op en daar ging het eigenlijk om! Heerlijk gegeten en met de ferry weer terug.

Via de avenue of stars weer terug naar Minden Avenue en daar hebben Jos, Chiel en ik nog een bakkie gedaan. Berry had nog wat dingetjes te doen dus die ging gelijk terug naar het Minden Hotel. Terwijl we aan de koffie zaten werd Chiel alweer gebeld door de volgende klant die al op de luchthaven stond en daar is hij nu weer naar toe.
Ik blijf lekker thuis vanavond. Het was gisteren laat en m'n knietje doet weer een beetje pijn. Lekker Oprah kijken en dan is moederdag alweer voorbij.

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails