Wednesday, May 17, 2006

Update

Ik ben er helemaal klaar voor. Het liedje "Vluchten kan niet meer" zit de hele dag in mijn hoofd! Vanmorgen heb ik boodschappen gedaan en ik waaide zowat uit m'n hempie. Ik stond echt te hangen in de wind maar ik kwam gewoon niet vooruit. Kan je nagaan hoe die chineesjes over straat gaan, hihi.

Ik volg het nieuws elk uur, maar het schijnt dat de typhoon iets van z'n voorspelde pad afgaat en dat ze nu iets verder naar het oosten gaat. Godzijdank! Chanchu is nu 220 km vanaf HK.
Gisteren had ik het niet meer, als je hoort dat er een "direct hit" wordt verwacht maar vandaag ben ik veel rustiger.

Totdat ik naar het nieuws keek en zag dat in Central een hele grote bamboesteiger om was gewaaid bovenop de bussen, dat lagere gedeelten van Hk onder water zijn gelopen en dat de chinese regering nu meer dan 180.000 mensen aan het evacueren is naar veiligere plekken die wonen in Guangdong Provence! (daar hoort HK ook bij)

Chiel wilde vanmorgen met de ferry naar China maar dat kon niet meer. Er voeren geen boten meer uit dus is hij in de bus gestapt. Normaal gaat hij met de trein maar hij moest nu aan de andere kant van Shenzhen zijn vlak bij de ferry. Vandaar. En hij belde net op dat hij weer naar HK komt met Erik, een klant.

En morgen is het over...

1 comment:

Anonymous said...

Gad verdakkie wat eng en spannend allemaal!
Denk aan jullie,Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails