Saturday, May 06, 2006

Nou de foto's staan op het blog. We hebben in totaal zo'n 500 foto's gemaakt dus je begrijpt dat dit maar een kleine greep is uit het assortiment.

Ik moet zeggen dat Phuket en vooral Patong Beach waar wij waren helemaal is overlopen door toeristen. Zeg maar, het Torrimolinos van Azie . Je ziet nog net geen "patatje van adje" maar het scheelt weinig.
Heel veel duitsers en heel veel engelsen en heel veel oude mannen met dikke motors die heen en weer racen op de boulevard.
Tja... En dan natuurlijk de Thaise dames. Prachtige vrouwen en ze lachen altijd maar ik word er triest van als je ziet zitten in de barretjes en ze de mannen naar binnen roepen. En elk barretje is hetzelfde! Chiel en ik houden wel van uitgaan maar hier hing een "sleazy" sfeertje. Niets voor ons dus.

Wij hebben 2 dagen rond getoerd op het water en over land en dan kom je op plekken die minder "erg" zijn. Vooral helemaal in het zuiden van Phuket heerst er een ontspannen sfeer en veel minder toeristisch.

Wij vonden de restanten van de tsunami heel indrukwekkend. Het is echt met donder en geweld over het eiland gegaan en alles is verwoest. We hebben gezwommen in de zee en dan heb je al moeite om te blijven staan als er een golf op je af komt. Kan je nagaan als er een tsunami op je afkomt...
Wat wel erg kanp is dat je verder op het eiland waar de toeristen komen, geen spoor meer ziet van de tsunami. Alles staat er keurig bij. De Thai hebben hard gewerkt om dat weer voor elkaar te krijgen. Petje af.

Conclusie: Fijne vakantie, mooi weer, leuke en indrukwekkende dingen gezien maar de volgende keer geen Patong Beach voor ons.

1 comment:

Anonymous said...

Hoi Ans en Chiel, geniet helemaal met jullie mee als ik zo naar al die foto's kijk!
Je kan wel zeggen dat jullie echte bofkonten zijn dat je dit allemaal mag en kan zien!
liefs Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails