Monday, May 08, 2006

Die Deutsche Freunden

Afgelopen weekend hebben we een duits echtpaar ontmoet uit Hannover die 2 jaar in Shanghai wonen en werken. Bettina en Oewe. (ja die namen verzin je echt niet!) We zaten wat te drinken met Jos toen we in gesprek kwamen met hun.

Ze waren helemaal in de ban van HongKong. Shanghai lijkt wel erg modern maar is nog bij lange na niet te vergelijken met HongKong vonden ze. Ze kwamen helemaal bij. Alles was zo gemakkelijk te bereiken en Bettina was helemaal blij dat zij, met een maatje meer, op Stanley Market zelfs kleren kon kopen!

We hebben gepraat tot in de kleine uurtjes. (En natuurlijk kwam het WK uit 1974 ook nog ter sprake.) En afgesproken dat wij de volgende avond met hun zouden gaan eten. Het was heel erg gezellig en kwamen pas om 3 uur 's nachts thuis uit Wanchai.

De volgende dag moesten zij alweer terug naar Shanghai en we kregen nog een heel lief sms-je om ons te bedanken. Als we de mogelijheid hebben dan gaan wij zeker naar Shanghai om ze te bezoeken.

1 comment:

Anonymous said...

Ha "lucky people" dat was zeker genieten in Thailand. Hebben genotem van jullie foto's. Prachtig, vooral het entree van jullie nederige tijdelijk onderkomen. Wat "behelpen" zeg. Nee zonder dollen zag er allemaal heel mooi en bijzonder indrukwekkend uit. Ook dat zee kanoën. Schitterende plekken zeg. En dat stuk dat door de tsunami getroffen was.... Een foto zegt echt meer dan 1000 woorden.

Heb lekker mee kunnen dromen met de mooie foto's en hoop dat jullie erg genoten hebben.
XXX Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails