Wednesday, May 10, 2006

Een dagje aantutten.

Vanmorgen werd ik pas om 9 uur wakker. De nacht ervoor had ik niet zo goed geslapen door mijn knie en heb ik van mijn slaapkamer, naar de wc, naar de woonkamer een soort van parcourt gelopen. Een mens moet wat, nietwaar?

Dus toen ik eindelijk in slaap viel als een blok was Chiel alweer onderweg naar Shenzhen en had ik de dag(en een eind van de avond; hij kwam pas om 9 uur thuis!) voor mezelf.

Eerst maar de was in de wasmachine, gestofzuigd, afwas gedaan en onder de douche. Daarna heb ik Pancy gebeld en een afspraak gemaakt om samen te gaan lunchen.

Was als vanouds weer beregezellig met Pancy. Je kan al goed zien en merken dat ze zwanger is. Bij Ashley wilde ze steeds bij de Duitse Biergarten eten vanwege de "sauerkraut" maar nu wil ze steeds Thai's eten. Nou dat kan want ik vind Thai's eten ook heerlijk. Beter dan de zuurkool!

Toen ik weer met de mtr terug ging naar Tsim Sha Tsui heb ik de boodschappen gedaan voor het avondeten. Lekker sla met zalm (recept van Linn!) en om half vier ben ik naar het zwembad gegaan. Mijn 40 baantjes getrokken voor de knie en daarna plat in de zon. Heerlijk.

Morgen blijft Chiel in HK werken en 's avonds komt Berry aan. Dan hoef ik niet te koken maar dan gaan we eten met Berry in de stad. Dus ik denk dat het morgen maar weer zwembad wordt. Een beetje aan de teint werken, dat moet je bijhouden, toch?!

1 comment:

Anonymous said...

Lekker hoor zo'n dagje aantutten en aan de teint werken, dat gaat hier ook wel weer lukken vandaag, morgen weer lekker aan 't werk. Maar vandaag nog even niet!!!

Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails