Monday, August 27, 2012

Bijpraten

De tijd vliegt zo snel voorbij en de dagen zijn zo gevuld dat ik nu pas tijd heb om even te zitten en een nieuw postje te schrijven.

Afgelopen vrijdag zijn Simone en Lody op bezoek geweest. Simone kwam per trein vanuit Leiden, heeft nog 'zwart' gereden in de 1e klasse en toen ze in Tiel aankwam eerst naar Lody's huis gegaan omdat ze verschrikkelijk nodig naar de wc moest! Absurd dat er geen toiletten in de trein zitten eigenlijk... Bedacht me dat we in HK ook geen toiletten aan boord hebben maar dat je op elk station uit kan stappen om naar het toilet te gaan. En dat is voor velen geen probleem omdat de trein elke 10 minuten voorbij komt en bij gebruik van de metro is dat elke 2 minuten...Enfin hier in NL mag je met een plaszak in de weer en dat doet natuurlijk niemand!

  

Rond 10 uur kwamen Simone en Lody dan toch in Druten aan. Heel gezellig. Eerst een bakkie met een worstenbroodje en toen de auto in naar Nijmegen. Het weertje was heerlijk. Prachtig terrasweer dus we hebben steeds 10 minuten gelopen en vervolgens 30 minuten gehangen op een terras. Heerlijk. En we zijn allemaal goed geslaagd in waar we naar op zoek waren. Rond 3 uur zijn we weer naar Druten gereden, nog een kopje koffie genomen en toen gingen Simone en Lody weer naar Tiel. 


Chiel en ik hebben ons opgefrist en toen gingen wij de auto weer in naar Bilthoven. Op bezoek bij vrienden/ex-klanten van ons. Het was zo leuk om ze weer te zien! Petra had zich enorm uitgesloofd met de heerlijkste salades en Johan had tot perfectie de biefstukjes op de bbq gebakken. We hebben weer gezellig bijgepraat en wie weet zien we ze gauw weer in HK.


Zaterdagmorgen hebben Chiel en ik eerst weer mijn schema hardlopen afgewerkt. 3 Maal per week lopen we over de dijk. En het gaat steeds beter! Ik heb nu de vierde week afgerond. Daarna zijn we met z'n tweetjes eerst naar Nijmegen gegaan. Even in de uitverkoop bij Perry Sport gekeken, natuurlijk een bakkie bij La Place en toen weer naar huis.

Linn was ondertussen met haar vriendinnen naar MysteryLand afgereisd en nu stonden Ben en Selena op de stoep. Chiel ging pannenkoeken bakken! Heerlijk met spek en stroop! Misschien niet het meest verantwoorde voedsel wat je tot je kan nemen maar wel heel erg lekker!


En gisteren, zondag dus, zijn we eerst naar voetballen gegaan in Afferden. Nee Chiel of Ben gingen niet voetballen maar onze Linn! Ze is sinds kort lid geworden van Aquilla en dit was haar tweede wedstrijd. Helaas heeft ze met haar team niet gewonnen. Maar het was wel erg leuk om te zien!


Toen Linn weer thuiskwam na het voetballen zijn we naar Utrecht gegaan. Op bezoek bij Remy. Maar eerst Jeffrey ophalen uit Dreumel. Zijn nieuwe prachtige appartement bekeken en toen verder naar Utrecht. Natuurlijk hield de tomtom er mee op, maar we zijn er gekomen! Helaas moest Rachida werken. Jammer. Maar wij zijn met Linn, Jeff, Remy gaan eten bij de Broadway. Een amerikaans steakhouse met de meest heerlijke ribbetjes! Ooit ben ik daar geweest met alle zussen toen we een zussendag hadden! We hebben heerlijk gegeten, nog een frisse wandeling gemaakt langs de grachten en toen weer naar huis.


En nu is iedereen weer aan het werk behalve Chiel. Hij werkt thuis vandaag dus dat is wel gezellig!

2 comments:

Arlene said...

Weer een goed gevuld en gezellig weekend gehad dus,lees ook weer naam van Linn's vriend dat gaat dus ook weer goed,gelukkig maar!
Geniet nog lekker van je tijd in Holland!!

Mickey said...

Gezellig allemaal! Heerlijk dat je niet dat vliegtuig in hoefde zondagavond! Geniet nog lekker. xxx hé en inderedaad, jeff weer terug? Gezellig!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails