Monday, August 06, 2012

Snow Patrol

We hebben weer een heerlijk weekend achter de rug. Lekker gegeten en leuke dingen gedaan.

De zaterdag begonnen met een stukje hard lopen. Chiel, Jos en ik. Halverwege kwam ik Mark nog tegen die met flinke pas over de boulevard liep. Daarna flesje water gedronken bij Starbucks en toen naar huis. 's Avonds stond Snow Patrol op het programma.


Met z'n zessen zijn we daarheen gegaan. Jesse, Vincent, Jos, Chiel, Loes en ik. Voor Loes was dit haar eerste concert en ze vond het helemaal prachtig! En ik moet zeggen de muziek was heerlijk!


Zondag ging iedereen weer hardlopen en fietsen. Ik niet hoor. Alhoewel toen Jos en Jesse net de fietsen uit de lift haalden begon het keihard te regenen, dus de fietsen maar weer terug de lift in en weer bij ons in de bijkeuken geparkeerd. Het is hier echt te gevaarlijk om te racen in de regen. 's Middags lekker geluncht met z'n allen en 's avonds kregen wij de Chinese vrienden op bezoek.


De BBQ werd aangestoken en om 6 uur was ons huisje vol met drukke Chineesjes. We hebben ons buikpijn gelachen, weer de befaamde spelletjes van Rain gespeeld, sangria gedronken en pavlova gegeten. Echt een leuke avond gehad. Om half 12 ging iedereen de taxi weer in en tot in de nacht bleven er smsjes komen van onze flink aangeschoten vrienden.


Vanmorgen heb ik weer hard gelopen en ik ben geloof ik te diep gegaan. De hele dag was ik kapot en zelfs misselijk. Kan ook liggen aan de penetrante laklucht die hier op de verdieping hangt. Bah. Rina en de kids kwamen nog op de koffie want we gaan elkaar een tijdje niet zien. Zij vertrekken naar Indonesiƫ a.s. woensdag en wij vertrekken een week later naar NL. 17 Augustus komen we aan! Heerlijk. We kunnen niet wachten. We zijn er samen wel even aan toe...


No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails