Friday, August 10, 2012

Regio code :-(

Het is nu 1.19 in de nacht. Natuurlijk kan ik niet slapen dus ik denk, laat ik eens kijken of ik misschien wat kan meepikken van de Olympische Spelen.

Nou wil het feit dat wij een abonnement hebben op Now TV. Dat hebben we toen aangeschaft nadat we helemaal niets hebben kunnen zien, althans thuis op de bank, van het EK voetbal. We hadden toen een abonnement op Cabel TV. Dus Cabel TV afgezegd en vervolgens bij Now TV een abonnement genomen. We waren dus ook blij verrast dat we inderdaad het WK voetbal wel hebben volgen, alhoewel dat weer bagger was en we nadat NL eruit was gekinkeld geen wedstrijd meer hebben gekeken.

En nu zijn de Olympische Spelen op tv. Maar niet bij ons in huis want dit wordt nu weer uitgezonden door Cabel TV...zucht... We hebben dus ook geen minuut kunnen zien van dit alles.
Nou is dat ook niet alles. Want stel dat we wel naar de OS hadden kunnen kijken op tv, dan hadden we ook helemaal niets gezien waar NL bij betrokken was. Of ze hadden net toevallig tegen de Chinezen moeten uitkomen of samen toevallig gehuldigd moeten worden. Begrijpelijk maar irritant.

Maar wat een uitkomst dat internet! Dan gaan we toch gewoon kijken op www.nos.nl! Dan kunnen we naar studio sport kijken want we hadden begrepen dat zij live op internet de Spelen volgden. Maar wat schetst onze verbazing? We krijgen zwart beeld. Nee, want wij, de sukkels die in het buitenland werken, kunnen ook hier niets zien omdat we niet de juiste regio code hebben?! Hallo NOS! Denk ook eens aan ons!!

En dan heb je nog You Tube. Ook zij hebben een live-streaming van de Spelen. Nou, dan gaan we wel naar de pc staren. Maar nee. Ook hier bezitten wij niet de juiste regio code. Dus ook hier kunnen we niet terecht voor een stukje NL op de OS. Bah!

Nou ja. Enorm balen natuurlijk. Maar gelukkig heeft de familie van Epke zelf een filmpje op youtube gezet en die mochten we wel zien!2 comments:

Arlene said...

Jammer dat je door zo iets zoveel gemist hebt aan echt mooie momenten,en dat terwijl China wel bovenaan staat in het medaille lijstje!

Fiona Teeuw said...

"deze video is door de gebruiker verwijderd" een tweede keer bekijken is er niet meer bij! Ik krijg helaas ook vaak een soortgelijke melding te zien wanneer ik Youtube bekijken wil.... Gelukkig heb ik via de schotel wel nederlandse TV.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails