Sunday, August 12, 2012

Weekend

Voor nu was dit het laatste weekend voor ons in Hong Kong. Aanstaande donderdag vliegen we lekker naar NL! We kunnen niet wachten om hier de deur achter ons dicht te trekken en even bij te kunnen tanken in Druten bij onze kids.


Vrijdagavond hebben we de bbq maar weer eens aangestoken. Jos, Irma en Viggo, Jesse en Vincent waren van de partij. Deze keer mocht ik niets doen (wat niet lukte by the way) Irma maakte een salade, Vincent werd op pad gestuurd voor een toetje en ik heb het vlees gehaald. Lekker gegeten en bere gezellig. Het toetje werd trouwens, fruit, angry birds cupcakes en 4 liter ijs. Het ijs staat nog onaangeroerd in de vriezer...



Zaterdagmorgen om 6 uur zouden we gaan hardlopen. Maar net voor zessen brak er onweer uit en kwam het met bakken naar beneden vallen. Leek ons verstandiger om maar weer naar bed te gaan, zeker na een enorme onweersklap precies boven ons hoofd. Irma afgebeld en we zijn weer gaan slapen. Om 9 uur was het weer opgeklaard en toen hebben Chiel en ik alsnog ons schema afgewerkt. En het ging super lekker!

Zaterdagavond hebben we met Irma en Jos heerlijk gegeten bij Heaven on Earth. Viggo lag lekker in zijn wagentje te slapen en daarna zijn we nog bij Agnes aan de koffie gegaan.


Vandaag was een heerlijke rommeldag. Natuurlijk is Chiel weer gaan hardlopen. Het weer was zo lekker. Maar 26 graden en geen volle zon! Vanmiddag zijn we naar de film geweest, The Bourne Legacy. Heerlijk. Geen gedoe, maar verstand op nul, popcorn en een filmpje. En daarna eten met Irma, Jos en Viggo bij Koh-i-nor. Heerlijk gegeten weer. En nu zit Chiel naar het voetbal te kijken. Live. Ajax tegen AZ. Het is een echte zondag!


1 comment:

Arlene said...

Leuk die cupcakes! Hier is het best lekker weer dus je zal het hier fijn hebben,tot gauw!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails