Tuesday, August 28, 2012

Het gaat steeds beter!

Vanmorgen hebben Chiel en ik weer hardgelopen over de dijk. Lekker vroeg, half 7, en het mooie daarvan vind ik dat je de hele dag nog hebt maar dat het 'moeten' voorbij is. En het is prachtig zo vroeg in de morgen in het land van Maas en Waal. De ganzen vliegen in V-formatie richting het zuiden, de schaapjes kijken je stomverbaasd aan en de konijntjes huppelen gezellig mee. Heerlijk. En omdat ik het schema volg, gaat het hardlopen steeds beter! Vandaag moest ik 2 x 12 minuten hardlopen met daartussen in 1 minuut wandelen en afsluiten met 4 minuten tempo lopen. En het ging zo lekker! Ik verbaasde mezelf! Voordat we vertrekken naar HK is week 5 afgerond!


Het is nu 9 uur en alles is gedaan. Hardgelopen, de was zit in de machine, de vaat staat uit te dampen, de bedden zijn opgemaakt en nu is het wachten op de mannen die onze dakgoten komen maken. Beetje achterstallig onderhoud. Maar vandaag wordt er wat aan gedaan. Gelukkig maar. Als alles loopt zoals ons beloofd is, dan is de klus gedaan voordat we weer vertrekken. Het hout onder de dakgoot wordt vervangen voor trespa en daar ben ik wel blij mee. Ik heb Chiel nog nooit op die ladder zien staan en na vandaag hoeft het ook nooit meer. Dan is alles aan de buitenkant vervangen voor trespa. Onderhoudsvrij!!

Gisteren heb ik mezelf opgesloten op de zolder. Alle kleding die al jaren op stapels overal lag zijn opgeruimd en weg gebracht naar de textielcontainer. De boel helemaal schoongemaakt en de zolder lijkt wel 3 keer zo groot. Wat een heerlijk opgeruimd gevoel is dat. Van de week ga ik door met het kleine kamertje, denk ik.

En Simone en Ron kwamen gisteravond nog onverwachts langs. Ron was voor het werk naar Belgie geweest en Simone was gezellig mee gegaan. Op de terugweg kwamen ze een bakkie halen.

Iedereen is aan het werk en Rudolf bakt gezellig op tv wat taartjes. Gezellig.

1 comment:

Mickey said...

ik vind t toch zo goed van je! En je ziet er supergoed (slank!) uit!

Fijn dat de dakgoten gedaan worden. Dat staat ook bij ons op de lijst voor komende maand.We schijnen een lek te hebben... Heb je een goed bedrijf die dat doet? landelijk of zijn t drutenaren?
X!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails