Wednesday, September 25, 2013

Fysio

Vandaag weer naar fysio geweest. Het voelt alsof we al weken niet gegaan waren maar het was slechts 1 morgen. Het is al een deel van ons leven geworden, zeg maar.

Eddy hees Chiel weer in de lokomat. Zijn hulpje was er niet...

* vorige week werd het hulpje onwel tijdens fysio. Het is een hele aardige man en lijkt als 2 druppels water op onze Cor, mijn zwager. Altijd vriendelijk en super fanatiek. Terwijl hij voorbij liep en ik hem net iets vroeg zei hij 'sorry. I'll be back' en voordat we het wisten lag het hulpje gestrekt op een fysiotafel. Hij werd gelijk aangesloten op de bloeddrukmeter en die schoot omhoog! Het alarm ging zelfs af! 200/159 en das nie goe nie. De ambulance werd gebeld, hij werd op de brancard gezet en toen vertrok hij. Volgens de laatste berichten gaat het beter met hem *

...en omdat zijn hulpje nog in het ziekenhuis ligt, mocht ik Eddy helpen Chiel vast te zetten. Altijd leuk. Hij moest eerst 20 minuten de lokomat training doen en daarna mocht hij weer zonder machine maar met trapeze een stukje lopen. Ook bij deze oefening mocht ik weer meehelpen. Eddy en ik hielden steeds stokken voor zijn voeten zodat Chiel erover moest stappen. En het ging hartstikke goed!

Daarna nog wat oefeningen op een fysio tafel en dat was net te veel voor Chiel. Hij was helemaal kapot en transpireerde als een otter. Tijd om te stoppen en weer naar kantoor te gaan.

Ik stapte in de volgende taxi en ging naar huis. Alles een beetje opruimen. Die wc bril krijg ik er maar niet op. Dat zeg ik verkeerd. Ik krijg hem er wel op maar de gaten waar je de schroeven in moet doen om de bril vast te zetten, zitten helemaal achterin en de pot is verder dicht. Dus met geen mogelijkheid kan je erbij komen. Het voelt alsof je door een sleutelgat een knoop wil aannaaien. Dat gaat hem dus niet worden.

We hebben de landlord maar gebeld of hij niet een mannetje kent die dat zou kunnen doen. In ieder geval komt de landlord morgenochtend langs om te kijken. Ik hoop echt dat iemand anders dit kan doen. Ik geef op.

En morgenochtend komen Mickey en Jaap! Jippie! Heerlijk dat Mickey komt en we weer een tijdje kunnen doen of er niets veranderd is ;-) Ik vind het zooo gezellig!

2 comments:

Anonymous said...

Hoi lieverd wens jullie een hele leuke, ontspannen tijd met Mickey. Geniet ervan, heb je wel verdiend zou ik zo zeggen.

Heel veel liefs en dikke knuffel,
Lody

Arlene said...

Je kan ook niet alles Ans,laat de landlord dat karweitje maar afmaken!
Heel veel plezier met Mickey!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails