Monday, September 09, 2013

Sukkel

Gisteravond wilden we eten bij de Thai. We hadden allebei enorme trek in een visje met Thaise kruiden in een bouillonnetje. Dus zo gezegd, zo gedaan. Met looprek liepen we er heen, genoten van het zalige weer en we zaten heerlijk mensen te kijken.Zo zat er een stel net achter ons met een schattig hondje. Ik denk een klein poedeltje. Hij was net van de hondenkapper afgekomen dus hij zag er prachtig pluizig en fluffy uit. De man en vrouw gingen zitten aan tafel en het hondje kreeg ook een stoel. Er werd een kleedje opgelegd om de stoel niet vies te maken en het poedeltje bleef keurig zitten en keek gezellig om zich heen.

Het stel bestelde eten en het hondje kreeg ook eten. Er werd een blikje open gemaakt, op een bordje uitgestort en hij zat heerlijk te smullen. Toen werd zijn bekkie schoon gemaakt, kreeg het hondje een plaspauze en vervolgens bleef hij daarna keurig op de stoel om zich heen kijken toen de man en vrouw eindelijk aan hun eigen eten kon beginnen. Geweldig om te zien.

Op een gegeven moment kwamen er mensen naast ons zitten. Hij groot, kaal en zo hollands als het maar kon aan zijn uitspraak te horen, zij klein, lange haren, korte rok, hoge hakken en Thais. Zonder dat we het wilden, waren we getuige van hun gesprek.

Hij: I am fucking disappointed. I didn't expect this.
Zij: But mammie and daddy need money. They have lots of troubles.
Hij: I am not happy. In our country a farmer needs fucking highschool. Then you are a business man.
Zij: But lots of troubles. And they always fight with me. They want my money.
Hij: Why didn't you tell me before?
Zij: I know but I love you too much!
Hij: I don't know. I have to think about it.
Zij: I love you more than the other man. He wants my money too.
Hij: I'm fucking disappointed.
Zij: Baby I love you too much!

Oh, oh. Ik zou het wel willen schreeuwen naar die man... SUKKEL!!! Hoe stom kan je zijn? Denk je nou echt dat je de enige man bent? Kijk even in de spiegel, kijk dan naar die dame tegenover je, en denk je dan echt dat ze op je valt vanwege die grote neus?

Ik keek nog eens goed naar het setje naast me. Zij met grote donkere ogen die vochtig waren van de tranen. Ik wilde bijna gaan applaudisseren omdat ze een prachtig toneelstukje opvoerde en de boel op een klassieke manier uitspeelde. En toen keek ik eens naar hem. Lichtelijk geïrriteerd maar tegelijk zat hij daar met iets van trots. Kijk mij eens zitten met die stoot! En terwijl hij met haar praatte zat hij te spelen met een pracht van een trouwring aan zijn rechter hand... Tuurlijk...dan verdien je ook niet beter. Je krijgt precies wat je toekomt!3 comments:

Mickey said...

Whahahahahaha...Maria zou zeggen: " don't worry, his wallet will be empty soon..!"

Simone said...

Hahaha, boontje komt om z'n loontje.....hier valt een wijze les uit te trekken... hahaha

Arlene said...

Geweldig....ik zie het voor me!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails