Tuesday, October 08, 2013

In de vroege morgen

Het is weer prachtig weer. Zalige temperaturen, geen geplak aan je lijf en ik kan zelfs mijn haren laten hangen! Hier kijken we naar uit. Zo willen we het graag hebben.


Ik ben een paar weken geleden begonnen met mijn hardloop training. Opnieuw, moet ik eigenlijk zeggen. Afgelopen december toen Chiel in het ziekenhuis lag kon ik het lichamelijk en geestelijk niet meer opbrengen om 'gezellig' een stukje te lopen. Ik heb het wel geprobeerd hoor. Ik heb zelfs nog mijn 10 kilometer training afgerond met de hulp van Jesse en Jos, maar daarna heb ik mijn schoenen in een hoek geflikkerd. Ik was boos en opstandig en stond alleen maar te huilen op de boulevard.


Maar nu gaat het weer. Ik voel me beter. Geestelijk en lichamelijk. Chiel moedigt me aan om het te doen. Hij is helemaal trots als ik 's ochtends om half zes op sta en naar buiten loop. Om niet gelijk de balen ervan te krijgen ben ik weer begonnen met de 5 kilometer training. Gewoon opnieuw. En het gaat goed. Ik heb even problemen gehad met mijn Personal Running Trainer op de ipod maar die doet het ook weer. Vanmorgen was les 1 van week 4... 8 minuten hardlopen, 1 minuut wandelen en dat 3 keer met een 3 minuten hardlopen aan het eind. Ik ben eigenlijk wel trots op mezelf ;-)


Het leukst is als je naar buiten loopt, je nog mensen tegenkomt die net uit de kroeg rollen. Grappig. Er zijn altijd mensen die nog vroeger opstaan en gaan hardlopen, power walken of tai chi doen. Het is echt druk op de boulevard. Zelfs om 6 uur 's ochtends!


Maar de laatste tijd is het weer wel het mooiste. Prachtige zonsopkomsten. Een haven die er helemaal glad bij ligt. Ik kan daar echt van genieten en voel me dan helemaal zen. En dan kijk je om je heen...na 10 jaar ben ik nog steeds onder de indruk om de prachtige  skyline van Hong Kong te zien in het ochtendgloren...

1 comment:

Mickey said...

Jij bent ZO stoer!! Petje af, ik vind t zo goed! Lekker bezig! Dikke kus.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails