Saturday, January 18, 2014

Beetje ziek

Het kan ook haast niet anders. Iedereen om mij heen was verkouden, dus ik heb het fijn meegenomen van NL naar HK. Gisteren zat alles dicht. Ogen, oren en keel. Maar het gaat weer beter. Heb alleen nog zo'n prikkerig gevoel achter mijn ogen.

Ik kreeg ook nog een belletje van Remy. Leena is nog wel verkouden maar het gaat wat beter met haar. Blijkt dat toen ze bij ons was een dubbele oorontsteking had, de zielepiet. En dan toch blijven lachen naar iedereen! Leena is nu bijna 10 maanden maar ze gaat als een speer. Tijdens onze eerste week in NL begon ze ineens te kruipen. Niets geen tijgersluip gewoon op handjes en knietjes.


Een paar dagen later begon ze langs de bank te lopen en toen ze had ontdekt dat opa zich met een looprek verplaatste, toen was het helmaal bal! Ze stond steeds aan het looprek te rukken en vond het super gezellig zo samen met opa. Gisteren met het facetime telefoontje (dan heb je ook beeld) zag ik dat Leena weer een stap verder is. Ze gebruikt haar kinderstoel als looprek! Ze trekt zich op, loopt keihard achter de kinderstoel van links naar rechts door de woonkamer! Kind is nog geen 10 maanden!!

Chiel en ik zijn gistermorgen ook weer naar fysiotherapie geweest. Alsof ze een verloren kind binnen haalden! Iedereen helemaal blij dat Chiel er weer is en iedereen wilde weten hoe het met hem ging. En vooral waarom we zo lang niet geweest waren ;-)


De lokomat training ging op zich goed maar was erg vermoeiend. Zo zie je maar. Voor Chiel voelde het altijd of hij niet zelf iets deed als hij in de lokomat hing, maar nu merkte hij dat het eigenlijk best hard werken is. Volgens Eddy was Chiel goed vooruit gegaan qua spieren in de heup en middel en ook kon Chiel zijn linker voet wat meer op en neer bewegen! Eddy was erg tevreden! Bij de volgende training wil hij proberen om de ondersteuning van zijn linker voet te verminderen. Goed nieuws dus! Waarschijnlijk komt dat weer omdat Chiel de hele maand in NL zijn brace niet heeft gebruikt maar wel steeds de trap op en af ging. De brace staat hier nu ook in een hoek ;-)

Gisteravond hebben we nog gegeten met Jos. Hij is weer naar NL vertrokken. Lekker aan de frietjes en nadat we afscheid hadden genomen van Jos, gingen we naar huis, en hebben we 'wie is de mol' bekeken via uitzending gemist. Heerlijk om die mensen door HK te zien lopen en elk plekje is bekend! Ik denk trouwens dat het Aaf is ;-)

Wat wel heel grappig was toen we terug reden van het vliegveld naar huis en we over de brug reden, ik een schip in de haven zag liggen. Ik zei nog tegen Chiel 'kijk, hier is de mol!' Mijn foto is mislukt die ik probeerde te maken uit een hotsende klotsende taxi, maar iemand anders heeft dezelfde boot ook op de foto gezet...vreemd wah...

3 comments:

Mickey said...

Hahaha die mol-boot, goed gespot!
Ik denk ook aaf. Gaaf is het hé! Was altijd al leuk spelletje, nu extra.

Feel better soon!
X

Arlene said...

Nou was ook wel te verwachten hè dat je een virusje hier of daar zou oppikken gelukkig voel je je al beter,arme Leena oorontsteking en dan nog blijven lachen al net zo'n bikkel als Opa!
Ja zelfs ik herken bepaalde beelden van Hongkong bij de mol en ik denk dat het Tygo is!

Simone said...

Geniaal, dat kleinkind van jullie... Wat opa met het rek doet kan ik met een stoel... Geweldig! Hoop da je je nu beter voelt, dan ben je al brak van de jetlag dan ook nog eens van de griep...bah niet lekker... Dikke kus

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails