Saturday, January 04, 2014

Happy new year!

Allereerst wil ik iedereen nog een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2014 wensen! Beetje laat maar heel goed bedoeld.  


Het nieuwe jaar is alweer 3 dagen oud. We hebben een heerlijke oudjaarsavond gehad met de kids en het nieuwe jaar ingeluid kompleet met zelf gemaakte oliebollen en appelbeignets. 


Voor Leena was het wel even wennen om naar bed te gaan terwijl de gillende keukenmeiden in het rond vlogen. Maar ze heeft toch lekker geslapen en alleen om 12 uur werd ze even wakker.Op 1 januari zijn we samen met Lody op bezoek geweest bij Andy en Mary. Het gaat gelukkig steeds beter met Andy maar zoals het zou moeten zijn is het helaas nog niet. Maar dat komt goed. Ik weer het zeker! 


Ook zagen we Arlene die nog even langs kwam. Net zoals Martine en Gerben. Heel gezellig! En ik kreeg een super kadootje van Martine. Ze heeft een elandhoofd gehaakt die in de kerstboom gehangen kan worden. Ik heb gelijk een bestelling van nog 10 van die koppies geplaatst voor volgend jaar! Hij is echt te leuk! 


Gisteren zijn Remy, Rachida en Leena weer naar huis gegaan. Iedereen moet weer aan het werk natuurlijk. Maar volgend weekend, ons laatste weekend (10-11 jan) in NL, komen ze weer. Nog 1 weekend die kleine helemaal doodknuffelen :-) 

O ja, we hebben ook Jos, Irma en Viggo nog gezien. Ze moesten in Apeldoorn zijn en kwamen nog even in Druten langs. voor ons was het de eerste keer dat we Viggo life zagen lopen. Geweldig! Een heerlijk ventje is het. 

Morgen is het feest. Dan hebben we het nieuwjaarsfeestje van het werk. Helemaal in Amsterdam! Lovely.
1 comment:

Arlene said...

Veel plezier op het feest,daarna tijd om even tot rust te komen? Hoop het voor jullie XXX

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails