Sunday, January 12, 2014

Laatste weekend

Het ziet er koud uit. De lucht is blauw maar er hangt een grijzig filter. Zonder op de thermometer te kijken weet ik dat het koud is. En de rijp op de tuinmuur geeft het ook wel een beetje weg :-)


Het is het laatste weekend voor ons in Druten. Aankomende dinsdag vliegen we terug naar HK en komt er een einde aan deze Doe-vakantie. Pfff, druk was het. Dat moeten we de volgende keer toch anders aanpakken. 

 Remy en Leena kwamen gistermiddag op bezoek. We zouden met z'n allen gaan eten bij d'n Optie maar helaas werd Leena in het restaurant ziek. Heel zielig zag ze eruit. Waterige oogjes, snotneusje en witjes. Ze zijn gelijk naar ons huis gegaan en voor Remy hebben we zijn bestelde eten mee naar huis genomen. Het was heel gezellig met Lody, Linn, Ben en Selena. 


Morgen om 11 uur heb ik nog een afspraak bij de kapper, daarna nog een zakelijk bezoek in Breda om 3 uur waar ik Chiel heen mag brengen en dan is het tijd om de koffers in te pakken. Dinsdag morgen naar Schiphol en dan worden we uitgezwaaid door Lody en Jacq, de zus van Chiel. 

Eerst nog een lekkere luie zondag. 

3 comments:

Anonymous said...

wij Jan en Jantina wensen jullie een goede vlucht terug
Jos vliegt donderdagavond weer terug naar huis.

Mickey said...

Wat gaat dat dan toch weer snel he!
Heel goede reis!
Xxx

Simone said...

HAHAHA, gefopt, wij Mickey en ik waren er ook!!! Hoop dat jullie een goede vlucht hebben gehad en dat de businessclass zijn naam weer eer aan heeft gedaan :-)

Dus nu is het weer: WELCOME in your HONGKONG HOME !!! Dikke pakkerd

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails