Wednesday, January 29, 2014

De laatste keer voor het nieuwe jaar

Vandaag is het net weer een beetje back to normal. Van het weekend weer thuis gekomen uit China, Harm is zondag terug naar huis gegaan, gisteren Jesse weer gezien, vandaag is Berry vertrokken en vanmorgen zijn we weer naar fysio geweest. Same old, same old.

Chiel ging als een speer trouwens. Hij kreeg afgelopen maandag te horen van Eddy dat er goede sprongen vooruit zijn gemaakt. Hij heeft meer kracht en stabiliteit. Het enige wat nu opspeelt is dat Chiel zijn linker knie een beetje overbelast is. Hij moet namelijk steeds zijn knie 'op slot' zetten als hij staat en loopt zonder brace. Das logisch want daar is de kracht nog niet voldoende. Maar met gevolg dat hij nu last heeft aan zijn knie. We gaan op zoek naar een knie-brace die hem steun geeft zonder dat hij beperkt wordt in bewegen.

Maar deze morgen heeft hij iets gedaan wat tot voor kort ondenkbaar was! Hij liep rechtop met lokomat ondersteuning op de loopband en kon beiden handen los laten zonder in de trapeze banden te hangen! Een nieuw hoogtepuntje dus!Daarna moesten we oefenen met een rubberen kussen waar hij evenwicht op moest zoeken. Erg vermoeiend maar hij deed het maar! Het zweet liep langs zijn voorhoofd.
Morgen gaat nog 1 dagje werken en dan heeft hij t/m woensdag vrij. Lekker bijkomen. In praktijk is het dan zo dat Chiel de hele dag in sporttenue rond hobbelt. Van de fiets naar de roeimachine en terug. Maar we willen ook weer buiten lopen met de stok op de boulevard. En 1 Februari hebben we een tafeltje geboekt met uitzicht op het vuurwerk. Allemaal leuke dingen om naar uit te kijken.

2 comments:

Mickey said...

Allemaal goed nieuws en kniebrace klinkt als goed idee...xxx

Anonymous said...

goed nieuws, weer een stapje vooruit. Ga zo door!!
Prettig weekend en geniet van de vrije dagen.

knuffel, Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails