Saturday, July 19, 2014

Bruiloft

Gisteren was het dan eindelijk zover. Jos en Angela gingen trouwen en wij mochten daarbij zijn!

Toen we een kostuum gingen kopen in HK, was dat de eerste keer dat Chiel mee ging naar de winkel en dat hij daar het kostuum ging passen in de winkel. Sinds zijn opname in het ziekenhuis, kocht ik zijn kleren, nam het mee naar huis, hij paste het daar en als het niet goed zat, bracht ik het weer terug. Met een kostuum is dat niet handig natuurlijk. 


Tijdens deze pas-sessie liep het zweet van zijn hoofd. Hij heeft wat binnensmond gevloekt maar het verliep verder voorspoedig. Hij zat alleen te mopperen dat zo'n pak veel te warm is om te dragen in HK. Maar, zeiden we beiden, als we straks in NL zijn, dan is het gelukkig koeler en dan plakt het niet aan je lijf. 

Dat was even een verkeerde inschatting dus. Maar wie had nou kunnen bedenken dat het 33 graden zou worden! 


De bruiloft werd in Vught gehouden en in onze dazzling outfits reden rond half 1 die kant op. Het was warm. Heel warm. 


Maar wat een pracht lokatie! Buiten onder de oude prachtige bomen, werd de ceremonie gehouden. Iedereen zag er prachtig uit en de muziek, de dame die de voice ooit heeft gewonnen, maakte het romantisch en emotioneel. De dochters van Jos en Angela zagen er eruit als prinsesjes en de bruid en bruidegom niet minder. Heel mooi! 


Het was goed vol te houden in de schaduw van de bomen en het zachte briesje. 


Na de ceremonie ging het over in de receptie. Allemaal in de prachtige tuin. De kindertjes werden bezig gehouden met een ballon artiest en de grote mensen kregen een buikdanseres en een grieks bandje kreeg de stemming er goed in. Ondertussen waren de sluizen op chiel's hoofd wagenwijd open gezet. Hij dreef! 


Aan het eind van de middag gingen we binnen heerlijk eten. Het was erg lekker en super gezellig! En het mandje met dekens was deze middag niet nodig...


Na het eten ging het feest verder in het koetshuis. Prachtige ruimte, heel sfeervol, maar helaas nergens een airco te spotten. Het was super warm en chiel gad geen droge draad meer op het lijf. Wij vertrokken naar het buiten terras. Als je heel erg je best deed, dan kon je zo nu en dan een briesje voelen! En de mensen die buiten waren, stonden als stokpaardjes naast elkaar. Je hoorde het gewoon sissen als er weer iemand naar buiten kwam! De hele avond was een aaneenschakeling van artiesten die de stemming er goed inhielden. Wij hebben helaas rond half 11 het feest moeten verlaten. Chiel was helemaal op. Hij kon niet meer. Het feit dat Glennis Grace en Dire Strates nog zouden optreden, en dat de snack-kraam nog moest komen, kon daar niets aan veranderen. 


Wij hebben een geweldige dag gehad en voelden ons meer dan welkom bij aldeze lieve mensen. Het voelde als een warme deken! 

Angela en Jos, ontzettend bedankt voor de super dag en heel veel geluk en voorspoed in de toekomst! 

1 comment:

Arlene said...

Nou wat een bruiloft!Natuurlijk dat het snik heet was is bijzonder maar altijd beter dan dat het regent! Nu vandaag maar eens lekker uitrusten!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails